Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

PRESS NEWS-TODAY  • AΛΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ "ΑΡΤ"..
  • Μυαλά όμως δεν πρόκειται να αλλάξει ο Γιώργος...
Μετά από πολλά χρόνια, ο Γιώργος Καρατζαφέρης αποφάσισε να αλλάξει τελείως το όνομα του τηλεοπτικού του σταθμού...
Ήδη ο ραδιοφωνικός σταθμός, που ανήκει στον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ έχει μετονομαστεί και το ίδιο θα ακολουθήσει και το κανάλι ! Το όνομα θα είναι το ίδιο και θα είναι το "ΑΡΤ"! Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ετοιμάζει πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και σε προγράμματα του καναλιού. Σταθερή αξία, για ακόμα μια χρονιά, θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου, που θα έχει την πρωινή της εκπομπή!

Είναι φανερό πως, βρίσκεται σε αναβρασμό , η λεγόμενη ακροδεξιά (παραμύθια είναι... απλά καλαμπούρι προσωπικών φιλοδοξιών είναι κατά το πρότυπο του Ανδρέα Παπανδρέου που μας κοπάνησε σοσιαλισμό, ακριβώς διότι το 1974 δεν υπήρχε σοσιαλιστικό σχήμα κι έξυπνα ο άνθρωπος είπε, ας υψώσω σοσιαλιστική ...σημαία... Απλά τα πράγματα και με την ακροδεξιά και με την ακροαριστερά.. και με όλα τα κομματικά τσιμπράγκαλα ...σωτηρίας των ..δημιουργών τους, που πάσχουν από άκρατον διούρηση φιλοδοξίας! Απλά τα πράγματα...
Σύντομα στον αέρα το "Χρυσή Αυγή channel"

Θα δημιουργήσει κανάλι ή ψάχνει…να στεγαστεί με εκπομπή;
Eπαφές με ιδιοκτήτες καναλιών κάνει το τελευταίο διάστημα ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να αναλάβει την παρουσίαση τηλεοπτικής εκπομπής από κοινού με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη.
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μίλησε στα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ" και επιβεβαίωσε τη φήμη, τονίζοντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση." Θέλουμε να συνομιλούμε καθημερινά με τον κόσμο.Να μας ακούνε και να τους ακούμε. Η εκπομπή θα έχει ως στόχο να σπάσει η συνομωσία της σιωπής που έχει επιβληθεί από τους διαπλεκόμενους καναλάρχες. Θα σπάσουμε την απαγόρευση και τη φίμωση που έχουν επιβάλλει τα κανάλια των νταβατζήδων."
Πέραν της τηλεοπτικής εκπομπής που είναι στις πρώτες προτεραιότητες του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης, έχει γίνει αποδέκτης για την παρουσίαση καθημερινής ραδιοφωνικής εκπομπής. Ο εκπρόσωπους τύπου σκέφτεται σοβαρά την πρόταση, την οποία θα ήθελε να συνδιάσει και με τηλεοπτική εκπομπή. (ΠΗΓΗ:NEWSIT)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου