Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015

Soible news..company-ΚΟΠΑΝΟΙ- Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ...εύοσμος ΠΟΡΔΗ ΜΑΣ Και σήμερα πάλι το ανθρωποειδές ΧΕΡ Σόϊμπλε... ξέρασε τον άπατο της βαρβαρικής καταγωγής του..

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ -ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ...πάντα! 
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΡΟΥΜΠΡΙΚΑ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

Θα τα έχετε ήδη ακούσει ή διαβάσει... Ο σακάτης στο μυαλό και το σώμα ΧΕΡ ΣΟΪΜΠΛΕ,  θα συνεχίσει τον χαβά του...Η ελληνοφοβία του είναι ατελεύτητος και μαλακοειδής.. Το ανθρωποειδές αυτό δεν έχει καταλάβει πως 

..."ΔΕΙΝΟΝ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΑΚΤΙΖΕΙΝ.." 

Το λέει η ιστορία... Ο διεθνής Σιωνισμός που υπηρετεί... ο ανθρωπάκος αυτός..στοχεύει σταθερά από εποχής... Περικλέους και εβραικής Βίβλου- Παλαιά Διαθήκη)  κατά Ελλήνων.Αρωσταίνουν οι Εβραιογενείς άνθρωποι με κάθε ελληνικό! Θα συνεχίσουν το χθόνιο τροπάρι τους! Μόνον με την εξαφάνιση της ελληνικής φυλής ..μπορεί να κυριαρχήσουν παγκοσμίως...οι οικονομικοί Δολοφόνοι τύπου Ρότσιλντ,Ροκφέλερ, Χολλυγουντ κι ΟΛΟΙ οι λοιποί εβραιοκατεχόμενοι Τραπεζίτες... 

Δεν θα τους περάσει! Διότι οι Ελληνογενείς στην υφήλιο σήμερα είναι πέραν των 300.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΌΠΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΑΚΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ! ..Το ελληνικό DNA... είναι διάσπαρτο σε όλη την υφήλιο... Κι ας πλατσουρίζουν βάρβαροι τύπου Σόϊμπλε και χθόνιοι εβραοσιωνιστές..που ΟΥΔΕΝ πρόσφεραν στη ζωή αυτή, στον πλανήτη αυτό, παρά μόνο αίμα και συμφορές! Ενώ οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟΝ ΦΩΣ!
ΑΠ.ΒΡΑΧ.  

κακα τα ψεματα... ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ!

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΙΡΕΚΤΙΒΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΩΣ ΜΕΛΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ


Με εξαιρετική πονηράδα οι εκκλησιαστικές αρχές επιβάλλουν την ύπαρξη Εφοριακών στα Μητροπολιτικά Συμβούλια! Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Δεν είναι μόνο η Μητρόπολη Διαδυμοτείχου... αλλά την πονηρά  μεθοδο εφαρμόζουν πολλοί άλλοι Μητροπολίτες..΄Οπως : Σύρου, Φθιώτιδος, Νεαπόλεως, Αποκορώνου, Καλύμνου κ.λ.π όπου στα Μητροπολιτικά τους Συμβούλια διαθέτουν Εφοριακούς... ΄Ετσι εξηγείται γιατί το ΣΔΟΕ, δεν έκανε ποτέ κανέναν έλεγχο στα οικονομικά των Μητροπόλεων που μάλιστα διαχειρίζονται και ευρωπαϊκά κονδύλια. 

Με αφορμή το χθεσινό μας ρεπορτάζ για την παρουσία του Διευθυντού της ΔΟΥ Διδιμοτείχου στο Μητροπολιτικό Συμβούλιο λάβαμε το εξής σχόλιο ανωνύμου και συμορφωθήκαμε με την παρότρυνσή του. Ψάξαμε. Διαβάστε πιο κάτω και οι συνειρμοί δικοί σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου