Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝ ΟΙ BLOGGERS δεν ήσαν ΧΑΒΑΛΕ...ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΕΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΌ...

ΕΤΣΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ...ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΜΕΡΚΕΛ!


Αυτό είναι το κείμενο που θα υπέγραφε ο Βαρουφάκης στο Eurogroup;Αυτό είναι το κείμενο που θα υπέγραφε ο Βαρουφάκης στο Eurogroup;
Ο δημοσιογράφος του βρετανικού Channel 4, Paul Mason, δημοσιοποίησε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα κείμενο, που σύμφωνα με τον ίδιο ανήκει στον επίτροπο Οικονομικών της ΕΕ Πιέρ Μοσκοβισί και είναι το προσχέδιο που πρότεινε στον Γιάνη Βαρουφάκη, προτού αποσυρθεί από τον Ντάισελμπλουμ για να αντικατασταθεί από ένα νέο που απορρίφθηκε από την Ελλάδα.

ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ.... ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ... ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ!

TO KTHNOΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΣΟΪΜΠΛΕ.. υβριζει και πάλι... ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!


Το παίζει σκληρός  ο σακάτης στην ψυχή  Σκληρή γλώσσα κατά της ελληνικής κυβέρνησης χρησιμοποιεί ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση του σημερινού Eurogroup, το οποίο αναμένεται να εξελιχθεί σε πόκερ για… γερά νεύρα και με άγνωστη έκβαση.

Οι δηλώσεις του Γερμανού υπουργού, είναι ενδεικτικές του «παγωμένου» κλίματος που επικρατεί στις Βρυξέλλες, την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση επιχειρεί να πείσει τους δανειστές να αποδεχθούν τις προτάσεις της και τη συμφωνία-γέφυρα: «Λυπάμαι για τους Έλληνες» δήλωσε ο κ. Σόιμπλε στη Γερμανική Ραδιοφωνία, ο οποίος έκανε λόγο για «ανεύθυνη» συμπεριφορά εκ μέρους της κυβέρνησης.
Η άγνωστη πρώτη σύζυγος του Βαρουφάκη!

Η άγνωστη πρώτη σύζυγος του Βαρουφάκη!

Η ακαδημαϊκός πρώην σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη,Μαργαρίτα Πούλου, μιλάει για τον Υπουργό Οικονομίας στην εφημερίδα της Αυστραλίας «Financial Review»!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η Μαργαρίτα Πούλου για τον πρώην σύζυγο της και πατέρα της 10χρονης κόρης τους Ξένιας, Γιάνη Βαρουφάκη! Η πρώτη σύζυγος του Υπουργού Οικονομίας, αποκάλυψε ότι διατηρούν τις καλύτερες φιλικές σχέσεις παρά το διαζύγιο τους, ενώ μιλάνε καθημερινά στο τηλέφωνο για τις ανάγκες της κόρης τους.
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου