Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝ -Μπακάληδων του Τύπου.. Τι δουλειά έχουν στον Τύπο ...τύποι σαν τον μαουνέρη Αλαφούζο,Κυριακού,Βαρδινογιάννηδες, τον εργολάβο κομμουνιστή Μπόμπολα, τον Ασφαλιστή Κοντομηνά κι άλλους νταβατζήδες εργολάβους; ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ  Ένας κι ένας!...ΕΓΝΩΣΜΕΝΑ!

Ο Τύπος ανήκει στους δημοσιογράφους... ΄Οχι στους μπακάληδες και μπεταζήδες όπως αυτοί οι θλιβεροί τύποι εκ του πουθενά... που σήμερα κάνουν κουμάντο στον Τύπο! Όλοι κοινοί σκατάδες-εμποράκοι-πλασιέ, που εγκλώβισαν τον ελληνικό τύπο...ατυχώς! 

Θα δούμε τι πρέπει να γίνει με αυτά τα καθίκια- τυχοδιωκτες και επιβήτορες του Τύπου και του ελληνισμού! Θα δούμε! ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!

ΕΙΝΑΙ ΤΟΜΆΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΆ..Από την πενταετη κρίση μας  έχουν κερδοσκοπήσει τον άπατο οι αλυτήριοι  αυτοί ..Είναι να τρελαινόμαστε! Ουτε καν ως φιλέλληνες συμπεριφέρονται.. ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!   

ΑΠΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΡΡΙΚΑ ΒΑΛΙΑΝΟΥ Ο ΑΝΤΕΝΝΑ. ΓΙΑ "ΡΑΤΣΙΣΜΟ" ΜΙΛΑΕΙ Η ΙΔΙΑ!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο Αντέννα απέλυσε τη δικαστική συντάκτρια Έρρικα Βαλλιάνου, θυροκολώντας -όπως λέει η ίδια- την απόφαση στην εξώπορτα του διαμερίσματός της.
Η ίδια, σε σημείωμά της προς την ΕΣΗΕΑ, μιλά για «ρατσιστική» απόλυση λόγω ηλικίας και επισημαίνει ότι της προτάθηκε να αποχωρήσει για συνταξιοδοτικούς λόγους και να πάρει την αποζημίωσή της.
«Θεωρώ ότι ήμουν στοχοποιημένη», σημειώνει η δημοσιογράφος και υπαινίσσεται ότι ξέρει ποιον-α ετοιμάζουν για διάδοχό της!

ΟΙ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ... (ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ) .ΔΕΝ ΟΡΩΔΟΥΝ ΠΡΟ ΟΥΔΕΝΟΣ. ΒΡΕ ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ..ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΑΚΕΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟ!

Βούλγαρος ειδικός: Οι ΗΠΑ επιδιώκουν να απομονώσουν την Ευρώπη από τη Ρωσία


Σόφια.

«Ο στόχος των ΗΠΑ στην Ευρώπη, είναι να σπάσει τα δεσμά μεταξύ των πλούσιων πόρων  της ρωσικής ανατολής και της υψηλής τεχνολογίας της Δύσης».


Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στο βουλγαρικό ‘Fokus’ ο Συμεών  Νικόλοφ, διευθυντής του Κέντρου Στρατηγικών - Ασφάλειας και Διεθνών Σχέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου