Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

1- ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ BLOG!
2-ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΞΥΛΟΚΟΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΝΑ...!



Άνανδρη δολοφονική επίθεση δέχθηκε ο διευθυντής σύνταξης του "Newsbomb.gr" κ. Χάρης Λαζαρόπουλος έξω από το πατρικό σπίτι του, λίγο πριν αναχωρήσει για την νεκρώσιμη ακολουθία για τον αδικοχαμένο δημοσιογράφο Ανδρέα Αναγνώστου χθες το απόγευμα....Aυτή είναι η χούντα που ζούμε. Χτυπάει με τραμπούκους όσους αποκαλύπτουν-ξεσκεπάζουν.
Το newsbaomb αναφέρει:
Νεαρός άνδρας επιτέθηκε στον δημοσιογράφο, τον έβρισε με απαράδεκτες εκφράσεις που χρησιμοποιούνται εναντίον των εργαζομένων στον Τύπο και τού επιτέθηκε βίαια. Ο κ. Χάρης Λαζαρόπουλος προσπάθησε να απαντήσει στα χτυπήματα που δέχθηκε με τυφλό μίσος στο κεφάλι και στο πρόσωπο ενώ εκείνη τη στιγμή έσπευσε κοντά του ο αδελφός του για να τον βοηθήσει.
Το περίεργο είναι πως εμφανίστηκαν ξαφνικά άλλοι πέντε άγνωστοι να υποστηρίξουν τον νεαρό που έκανε την επίθεση ενώ μόλις ειδοποιήθηκε η Αστυνομία όλοι εξαφανίστηκαν.
Αυτή η επίθεση βίας έρχεται να προστεθεί στον ανελέητο ξυλοδαρμό που υπέστη δύο φορές ο ελεύθερος ρεπόρτερ του "Newsbomb.gr" κ. Γιώργος Διαμαντάκης καλύπτοντας πορείες καθώς και το περιστατικό λεκτικής βίας και απειλών που δέχθηκε πέρυσι τον Μάρτιο η σύζυγος του κ. Κώστα Χαρδαβέλλα σχεδόν έξω από το σπίτι της, με αφορμή δημοσιεύματα της ιστοσελίδας μας.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στις αρχές και για προληπτικούς λόγους ο κ. Λαζαρόπουλος μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, το οποίο εφημερεύει.
Μέσα από το νοσοκομείο
Στο νοσοκομείο βρέθηκε ρεπόρτερ του newsbomb στον οποίο ο κ. Λαζαρόπουλος δήλωσε: «Πέντε ώρες μετά την επίθεση και είμαστε ακόμα στο νοσοκομείο. Αυτοί που το έκαναν, να γνωρίζουν ότι η δημοσιογραφία δεν φοβερίζεται. Υπηρετούμε τη Δημοκρατία. Υπηρετούμε την αλήθεια του λαού. Εμείς θα συνεχίσουμε, θα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν αναγνωρίζουμε κανενός είδους βία από κανένα ακραίο στοιχείο».
Λίγη ώρα πριν, ο δημοσιογράφος σχολίασε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook: «Όποια κι αν ήταν η αφορμή ένα είναι σίγουρο: Η δημοσιογραφία δεν φιμώνεται. Το ρεπορτάζ δεν σταματά. Οι τραμπούκοι του παρακράτους βρίσκονται σε πανικό. Θέλουμε και αγωνιζόμαστε για υπερήφανη Ελλάδα με εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και κοινωνική δικαιοσύνη».
Η θέση του "Newsbomb.gr":
Η θέση του "Newsbomb.gr" για το περιστατικό αυτό είναι ξεκάθαρη. Γνωρίζουμε πολύ καλά πότε οι τραμπούκοι επιτίθενται σε συγκεκριμένους στόχους όταν ενοχλούνται. Το περιστατικό εναντίον του Χάρη Λαζαρόπουλου ήταν μια καλά οργανωμένη επαγγελματική δολοφονική επίθεση για θέσεις και απόψεις που εκφράζει η ενημερωτική ιστοσελίδα μας.
Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί διότι είμαστε μια ανεξάρτητη φωνή που στηρίζει τη Δημοκρατία και ελέγχει την εξουσία σε οποιαδήποτε μορφή της. Ο αγώνας του λαού να επιβιώσει μέσα από την εξαθλίωση των Μνημονίων και των σχεδίων ξεπουλήματος της χώρας μας δίνει και θα μας δίνει αυτή τη δύναμη. Η φωνή του "Newsbomb.gr" δεν θα σταματήσει να ακούγεται μαζί με αυτές των άλλων ανεξάρτητων Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας δίνοντας το μήνυμα της νέας εποχής στην ενημέρωση. Αναρτήθηκε από 


Η διευθύντρια της ΕΡΑ Κομοτηνής επιτέθηκε σε 


γυναίκα δημοσιογράφο!

Το είπαμε ξανά: ο ραδιοσταθμός της ΕΡΑ Κομοτηνής που κάποτε αποτελούσε σημείο αναφοράς για τα τοπικά πολιτιστικά και όχι μόνο δρώμενα τα τελευταία 10 σχεδόν χρόνια πρωταγωνιστεί συνήθως σε …αρνητικά ποσοστά ακροαματικότητας αλλά και αρνητική δημοσιότητα!

Ενα ακόμη περιστατικό βίας λοιπόν ήρθε να προστεθεί σε όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται εδώ και πολύ καιρό για αυτή την πολύπαθη υπηρεσία που για κάποιους φαίνεται να αποτελεί το δεύτερο σπίτι τους. Γι αυτό και μάλλον δεν έχουν πρόβλημα ώστε να συμπεριφέρονται σα να βρίσκονται σε αυτό! Το πρωί της Τρίτης 6 Μαρτίου λοιπόν δημοσιογράφος έφτασε στον σταθμό για να κάνει την δουλειά της. Για χιλιοστή φορά όμως όπως συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια, υπολογιστές, φαξ, τηλέφωνα, φώτα κ.ο.κ. “χαλάνε” επιλεκτικά όταν στον σταθμό καταφθάνει κάποιο πρόσωπο μάλλον μη επιθυμητό σε κάποιους. Ετσι και όταν διαπιστώθηκε ξανά “βλάβη” στον υπολογιστή που έπρεπε να γίνει η συγκεκριμένη εργασία η δημοσιογράφος που εδώ και χρόνια εργάζεται σε συνθήκες τρομοκρατίας, τραμπουκισμών και συκοφαντιών εις βάρος της ζήτησε τον λόγο από τους τεχνικούς υπεύθυνους και από την διευθύντρια. Και εκεί έγινε το έλα να δεις!
Ενώ λοιπόν οι τεχνικοί είπαν πως δεν γνωρίζουν τίποτε, δεν μπορούν να κάνουν κάτι κ.ο.κ. η διευθύντρια, σύμφωνα με την αναφορά των γεγονότων πετάχτηκε ξαφνικά από την καρέκλα της και όρμησε στην δημοσιογράφο η οποία βρισκόταν στην είσοδο του γραφείου της, την έπιασε από τον λαιμό βγάζοντάς την έξω στον διάδρομο και χτυπώντας την προσπάθησε να την ρίξει κάτω βρίζοντας διάφορα ακατάληπτα, προφανώς σε κατάσταση εκτός εαυτού! Η εργαζόμενη (η οποία δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται ακόμη και τέτοιες τραμπουκικές επιθέσεις – παλαιότερα και από “άνδρα” εργαζόμενο) προσπάθησε να αμυνθεί ενώ ανάμεσά τους μπήκε ο τεχνικός προϊστάμενος ο οποίος και προς στιγμήν έσωσε την κατάσταση. Στην συνέχεια η εργαζόμενη έφυγε από τον σταθμό με ταξί ενώ η κυρία διευθύντρια …επέστρεψε στο αναπαυτικό κάθισμα του διευθυντικού της γραφείου. Ετσι απλά! Η συνέχεια βέβαια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου η διευθύντρια του σταθμού ...
διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ.


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/03/lazopoulos.html#ixzz2MpoGChr6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου