Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ..


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ –ΒLOGGER.. TON MAKH BΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ..
΄Ετσι για να ξέρετε το γινάτι των αθεόφοβων εκπροσώπων του Υψίστου!..
Δείτε πιο κάτω τι γράφει στο μπλογκ του ο αθωωθείς μεν, αλλά διωκόμενος δημοσιογράφος. ΄Αλλωστε πριν από μερικές μέρες πάλι γράφαμε για τον ίδιο όπου άλλοι δημόσιοι λειτουργοί του έκαναν αγωγή… διότι δεν άντεξαν την αθώωση του από τα τακτικά ποινικά δικαστήρια!
Σταματήστε τις διώξεις του Τύπου! Άθλιοι επαγγελματίες είναι οι διώκτες του Τύπου!
ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ & BLOGGERS ΝΕΑ.. & ΚΛΙΚ
ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ "ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ" ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών απέρριψε για δεύτερη φορά την μήνυση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, σε βάρος της εφημερίδας μας και του Μάκη Βραχιολίδη. Δυστυχώς, δεν μας δόθηκε το σκεπτικό της απόφασης, διότι όπως μας ενημέρωσε η γραμματεία της Εισαγγελίας, παρέχεται για μια ακόμη φορά η δυνατότητα στα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου να καταθέσουν και νέα προσφυγή επί της απόφασης του Εισαγγελέα, προκειμένου να επιτύχουν, -επιτέλους γι' αυτούς- την εισαγωγή της υπόθεσης στο ακροατήριο του Δικαστηρίου. Δεν γνωρίζουμε τι θα πράξουν οι άγιοι ιερείς της Εκκλησίας, πάντως σε κάθε περίπτωση, ακόμη δηλαδή και να καταθέσουν νέα προσφυγή, οι ημερομηνίες έχουν ...ξεφύγει. Η υπόθεση θεωρείται λήξασα, διότι συγκαταλλέγεται στα διά του τύπου αδικήματα, τα οποία έχουν τον χαρακτήρα του "κατεπείγοντος", κάτι που σημαίνει ότι από τη στιγμή που ετελέσθη το "αδίκημα", πρέπει μέσα σε 18 μήνες να προσδιοριστεί δικάσιμος. Η υπόθεση όμως, ήδη τρενάρεται επί 23 μήνες, με συνεχείς εισαγγελικές απορρίψεις!
Δεν γνωρίζουμε τι θα πράξει το εκκλησιαστικό συμβούλιο. Ενδεχομένως να επιχειρήσει να προσφύγει εκ νέου σε βάρος της απόφασης του Εισαγγελέα. Εμείς συνιστούμε στους άγιους ιερείς να δώσουν τόπο στην οργή, διότι δεν πιστεύουμε ότι ο Χριστός ευλογεί τέτοιες ενέργειες. Ειδικά όταν γίνονται από ιερείς που κηρύττουν τον Λόγο Του.
Από την πλευρά μας, δεν διεκδικούμε δάφνες. Θεωρούμε ότι πράξαμε το καθήκον μας και τίποτε περισσότερο. Ούτε κομπορρημονούμε για τις αποφάσεις του Εισαγγελέα, οι οποίες μας δικαιώνουν. Αν και βέβαια, υπάρχουν κάποιοι κουκουλοφόροι στο διαδίκτυο, που με τόση λάσπη που ρίχνουν σε βάρος του Βραχιολίδη, θα πουν, όπως ήδη έχουν πει, ότι και αυτή την δικαστική μάχη, ο Βραχιολίδης την... κέρδισε με αθέμιτα μέσα! Ρε, αν ο Βραχιολίδης μπορούσε να "πιάσει" ακόμη και Εισαγγελείς, τότε ίσως είχε γίνει ...Πρωθυπουργός ή πολιτικό λαμόγιο της βουλής!
Εμείς βάζουμε ένα τέλος σε αυτή την ιστορία. Εναπόκειται στους άγιους ιερείς της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού να πράξουν το ίδιο.
***(VIDEO) Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ! ΟΠΟΙΟΙ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΛΛΗΝΕΣ) ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΤΟ 2007 ΚΕΡΔΙΣΑΝ 12626 ΕΥΡΩ!!!
***Μας δολοφονούν για το …χρέος και αυτό καλπάζει!!
***Τραγωδία Τσίπρα στις Σέρρες! -Μιλάμε ότι στην ανοιχτή ομιλία ττου ΣΥΡΙΖΑ, δεν είχε ούτε 150 άτομα

Ο Καζάκης για την πρόταση Καμμένου προς Τσίπρα -








ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΗΝΥΟΥΝ …ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!
Η ΕΣ.Δ. έχει διακηρύξει πλειστάκις, αλλά και αγωνίζεται –μόνη μέσα στο όλο φάσμα του Τύπου- για την εξάλειψη του φαινομένου να διώκονται συστηματικά οι δημοσιογράφοι & μπλογκερς για το έργο τους, γιατί έγραψαν κάτι , μη αρεστό σε κάποιους!Το φαινόμενο έχει πάρει δραματικές διαστάσεις και προβλέπεται, να διογκωθεί στο μέλλον , ιδίως με τα όσα κατεργάζονται οι κυβερνήσεις, θεσπίζοντας νόμους και παρανόμους με ένα στόχο :Τη φίμωση των ελευθερολαλούντων,.
Τέλος πάντων.. όμως υπάρχει και μια άλλη μορφή ιδιότυπης δίωξης των συντακτών .Είναι αυτή που έχει να κάνει με τις αλληλομηνύσεις των συντακτών. Δηλαδή δημοσιογράφοι διώκουν δημοσιογράφους, συναδέλφους!
Η ΕΣΔ έχει χαρακτηρίσει την τάση αυτή των συναδελφικών αλληλομηνύσεων επιεικώς ως απαράδεκτη και ζητεί τουλάχιστον ..συγκράτηση.Χαρακτηριστικό είναι το πιο κάτω περιστατικό.Ο Γεν. Διευθυντής του Α.Π.Ε κ. Ηλίας Μάτσικας κατέθεσε μήνυση κατά του γνωστού Γιάννη Παπαγιάννη..Είναι μια χλωμή υπόθεση, κατά την οποία φαίνεται ότι ο Παπαγιάννης κινήθηκε με κάποιο άρθρο του κατά του Γενικού, για ιδεοτελείς λόγους… Απέλυσαν τη γυναίκα του που εργάζονταν στο πρακτορείο, πράγμα που έκανε τον ατακτούλη αυτό δημοσιογράφο να γράψει τα όσα έγραψε…
΄Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια άλλη διάσταση .δίωξης της .ελευθερολαλιάς, Για καταχρηστική επεξεργασία του λόγου… ΄Οσο δίκαιο κι αν έχουμε, όσο κι αν πονάμε, ποτέ δεν χρησιμοποιούμε τη γραφίδα μας για να βάλουμε εναντίον εκείνων που θεωρούμε ως υπεύθυνους ..
Δείτε πιο κάτω το συμβάν (είναι μήνυση προ 3 μηνών ) και την ιδιομορφία του οποίου ώφειλε να αναδείξει η ιστοσελίδα, γιατί αποτελεί μια ακόμη, άλλη ..δίωξη του Τύπου… για προσωπικούς λόγους! Και προ παντός …ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ!
Κι άλλη ποινική δίωξη ενάντια στον Παπαγιάννη!

Κι άλλη ποινική δίωξη ασκήθηκε στον Παπαγιάννη, αυτή τη φορά από την εισαγγελεία Πρωτοδικών, κατόπιν μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο κύριος Ηλίας...

Μάτσικας, Γενικός Διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων! Όπως διαβάζουμε στο bloganergoidimosiografoi:
"Αιτία της μυνητήριας αναφοράς υπήρξαν ψευδή και συκοφαντικά σχόλια του δημοσιογράφου τόσο στο ένα από τα πολλά ιστολόγια που διαχειρίζεται στο διαδίκτυο όσο και στο κανάλι όπου εργάζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες αφορμή για την κόντρα ανάμεσα στο δημοσιογράφο blogger και τον διευθυντή του ΑΠΕ ήταν η διακοπή της αργομισθίας της συζύγου του δημοσιογράφου η οποία εκτός απο την μόνιμη δουλίτσα της σε μεγάλη τράπεζα τσέπωνε και 1500 ευρώ το μήνα ως εξτρά παροχή του κόμματος για τις υπηρεσίες που πρόσφερε ο σύζυγός της δημοσιογράφος.
Επειδή λοιπόν ο κ. Μάτσικας αποφάσισε να βάλει τέλος στο καθεστώς που είχε δημιουργήσει η προηγούμενη γαλάζια διοίκηση υπο την καθοδήγηση του κ. Ταμπακόπουλου στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων όπου κατ ευφημισμόν εργάζονταν δεκάδες πραγματικοί κηφήνες πολυθεσίτες αργόμισθοι δημοσιογράφοι, ο μεγάλος πολιτικός συντάκτης - blogger έβαλε σε λειτουργία τη μηχανή παραγωγής λάσπης την οποία άρχισε να εκτοξεύει εναντίον του στόχου του.
Μόνο που αυτή τη φορά έκανε το λάθος μέσα στην παραζάλη της υποτιθέμενης εξουσίας που νομίζει οτι διαθέτει να αναπαράγει το θέμα και στο κανάλι που εργάζεται. Έτσι εκτός απο την Ασφάλεια ενεπλάκη στην καταγγελία του κ. Μάτσικα και το ΕΣΡ όπου αναμένεται να ρίξει βαριά καμπάνα στον ιδιοκτήτη ο οποίος θα κάνει ...άλμα εις ύψος απο την ταραχή του!
Για την ταυτοποίηση του ιστολογίου οι μπάτσοι ζήτησαν απο την Google να τους γνωστοποιήσει τα στοιχεία του διαχειριστή του blog που νόμιζε ο αφελής οτι δεν θα τα έβρισκαν επειδή χρησιμοποιούσε διαδoχικούς proxy servers και ασύρματες συνδέσεις!! Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιήσουμε αν το εγκρίνει και ο ίδιος ο μηνυτής ενδιαφέροντα στοιχεία απο τη δικογραφία όπου αποκαλύπτεται η φάμπρικα εκβιασμών και απειλών που έχουν στήσει ορισμένοι διάσημοι δημοσιογράφοι και εκδότες με τις "πολύτιμες" υπηρεσίες των υποτακτικών τους οι οποίοι άκουσον άκουσον ζητούσαν και αμοιβή 1000 ευρώ για να στήσουν blog σε αφελής και αδαής πολιτικάντηδες κόμματος".

nfo@eviaportal.gr,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου