Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕΜΟ.....ΚΑΙ ΥΠ ΟΨΙΝ....

ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ..Εμεις ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ!!! νεθουσιωδώς

anatinaxi
Αυτή η κυβέρνηση των αναρχοάπλυτων γιαλαντζί αριστερών, έχει βάλει σκοπό να διαλύσει συθέμελα την Ελλάδα.
Από τη στιγμή που εκποιεί τη χώρα στους Γερμανούς και φτωχοποιεί όλες τις κοινωνικές τάξεις του λαού μας, είναι επόμενο να φθίνει καθημερινώς στην αποδοχή των πολιτών. Και από τη στιγμή που σε όλες τις μετρήσεις υπολείπεται δραματικά της ΝΔ, εν μέσω του θέρους, αποφάσισε να αλλάξει τον εκλογικό Νόμο, γιατί τάχατες η “απλή αναλογική” ήταν διαχρονικός, διακαής πόθος και στόχος της “αριστεράς”.

ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΙΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝ ΔΡΟΣ ...ΠΛΗΝ ΜΗ ΑΝΔΡΟΘΕΝΤΟΣ ...Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ... ΝΤΟΡΑ...απεχει παρασαγκας μπροστα απο αυτον! τον τζιτζιφιογκο! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ...ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ... ΕΩΣ ΟΤΟΥ ...ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ!!!

Έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν εντελώς...ΜΕ ΠΑΙΝΤΙΑ!


Posted by olympiada στο Δεκεμβρίου 8, 2016

IMG_5490.JPG

Έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν.εντελώς

Ο Κούλης ο καταλληλότερος…. άκουσον – άκουσον.

Δηλαδή:

Αυτός το τύπος που τον κοιτάς και σου έρχεται η γεύση του μουρουνόλαδου στην μνήμη και η υποχρεωτική κατάποση του.
Αυτός ο τύπος που τον κοιτάς και νομίζεις ότι θα σε δαγκώσει στην καρωτίδα.
Αυτός ο τύπος που τον κοιτάζεις, και περιέργως, ακούς φωνές να λένε «Siemens – Siemens- Siemens»
Αυτός ο τύπος που τον κοιτάζεις και λες, μα καλά τόσα χρόνια δεν έκανε τίποτα τώρα θα μας σώσει?
Αυτός ο τύπος που τον κοιτάς και ακούς από

ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΑΓΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΦΕΡΝΗ MERGEDES! THN EXEI ΚΑΡΥΔΩΜΕΝΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ...ΚΙΧ!..ΕΙΝΑΙ Ο ...Anthisi ST anthisi11@gmail.com
undefined  TO AYTOKINHTO  ΠOY ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ...ΠΕΡΙΈΡΓΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΦΗΜΟ!... 

Κύριοι,
Δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο ανάμεσα στον εκπρόσωπο διανομέα και επισκευαστή εταιρεία του ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Α.Ε και της  MERCEDES- ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε , ο νόμιμος επισκευαστής ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΣ ισχυρίζεται ότι η ΒΛΑΒΗ μέσα στον εγκέφαλο – κινητήρα είναι ηλεκτρολογικής  φύσεως, ενώ αντιθέτως η MERCEDES ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. ισχυρίστηκε ότι ΔΕΝ είναι ΓΝΩΣΤΗ , στο δικαστήριο ο ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΣ με κατηγόρησε ότι ΔΕΝ του υπέδειξα την ΒΛΑΒΗ ώστε να την επιδιορθώσει, αυτή που ήταν ΑΓΝΩΣΤΗ για την κατασκευάστρια  MERCEDES-BENZ-DAIMLER-CHRYSLE Κλικ εδω ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

ΙΔΟΥ ,,,ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ


Κόπηκε από την ΕΡΤ open παραγωγός εκπομπής που φιλοξένησε τον Θάνο Τζήμερο
Και όχι ένας οποιοσδήποτε παραγωγός, αλλά ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ) κ. Παναγιώτης Χριστοδουλάκης - Χημικός - Γεωλόγος Ph.D. O κ. Χριστοδουλάκης είχε αναλάβει (εθελοντικά, χωρίς αμοιβή) στην ΕΡΤ open (τον αυτοδιαχειριζόμενο σταθμό των πρώην απολυμένων της ΕΡΤ, που συνεχίζει τη δραστηριότητά του) μία δίωρη εκπομπή κάθε Σάββατο στις 10:00 με οικολογικά και πολιτικά θέματα. Είχε κάνει, μέχρι το περασμένο Σάββατο, 72 εκπομπές στις οποίες είχε φιλοξενήσει πολλούς πολιτικούς από κάθε πολιτικό χώρο. Μέχρι που φιλοξένησε τον Θάνο Τζήμερο. Και τότε η ΕΡΤ open έγινε ΕΡΤ closed! ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου