Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ... ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΛΑΒΩΣΑΝ ...ΕΝΤΕΛΩΣ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ...ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ...ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ!



Aυτή είναι η Βουλγάρα γυναίκα – «αράχνη» που σκότωσε και κατέψυξε τον άντρα της



Την αναζητούσαν οι ελληνικές και οι βουλγαρικές Αρχές επί 17 ολόκληρους μήνες και τελικώς πιάστηκε στα σύνορα Βουλγαρίας – Ρουμανίας μαζί με το 13χρονο παιδί της στις 15/11/2016. Η 49χρονη Βουλγάρα... 
  
 Ανέλια Αλεξάντροβα, ήταν εκείνη που έδωσε εντολή να δολοφονήσουν συμπατριώτες της τον 63χρονο σύζυγο και πατέρα του παιδιού της, Βασίλη Κοκκίνη, και εν συνεχεία να βάλουν το πτώμα του μέσα σε έναν καταψύκτη.


Σύμφωνα με το «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής» το έγκλημα έγινε μέσα στο διαμέρισμα του ζευγαριού, στην οδό Ευαγγελιστρίας 37 στην Καλλιθέα. 


Η 49χρονη Αλεξάντροβα είχε ζητήσει από την 26χρονη συμπατριώτισσά της, Γιορντάνκα Στοϊτσεβα, να μεσολαβήσει ώστε να βρεθούν εκτελεστές, για να βγάλει από τη μέση τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν συνταξιούχος ναυτικός.Τελικώς, η 26χρονη την έφερε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, σε επαφή με τον 29χρονο Λιβίου-Κονσταντίν Κοκρίς, ο οποίος έλαβε 21.000 ευρώ για το «συμβόλαιο θανάτου». Ένας 32χρονος Βούλγαρος ήταν εκείνος που αγόρασε τον καταψύκτη. Και αυτός και η 26χρονη έλαβαν ως αμοιβή 3.000 έκαστος από τη σατανική σύζυγο, για να σκοτώσουν τον 63χρονο Κοκκίνη. 
Τι βρέθηκε στο διαμέρισμα 



Η Αστυνομία βρήκε στο εσωτερικό του διαμερίσματος και σε περίοπτη θέση τον καταψύκτη με τη σορό του θύματος, μέσα σε αυτόν.



Πάνω σε ένα τραπέζι βρέθηκε ένα σκεύασμα, ενδεχομένως υπνωτικό-αγχολυτικό, που οι δράστες είχαν δώσει στο θύμα, για να κάμψουν την αντίστασή του, κάτι που διαπιστώθηκε και από τις τοξικολογικές εξετάσεις.Παράλληλα στο πάτωμα υπήρχαν μπουκάλια νερού, πλαστικές σακούλες και νάιλον συσκευασίες, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για την τοποθέτηση του πτώματος στον καταψύκτη. 

Πηγή φωτογραφίας: Εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» 

ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου