Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ...ΜΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ....


30 λεπτά κάθε μήνα στην ΕΡΤ: Ένας μεγάλος… κίνδυνος για την “δημοκρατία” τους! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

30 λεπτά κάθε μήνα στην ΕΡΤ: Ένας μεγάλος… κίνδυνος για την “δημοκρατία” τους! 
Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ! ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΣΟΥ; ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 30 ΛΕΠΤΑ ;...ΑΠΟ ΤΟ ΤΊΠΟΤΕ;ΕΣΥ ΑΜΑ ΉΣΟΥΝ ΔΙΠΟΙΚΗΣΗ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΣΕ ...ΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΛΑΛΟΥΜΕ; ΕΝΙΟΤΕ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΤΣΙΦΤΑΡΑΚΟ!

Σε μέγα πολιτικό θέμα των ημερών αναδείχθηκε η υποχρέωση της κρατικής τηλεοράσεως να παρουσιάζει μία φορά τον μήνα για 30’ μόνον λεπτά τις εργασίες της κοινοβουλευτικής ομάδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Το θέμα εξ όσων γνωρίζω μέχρι τη στιγμή αυτή κατά την οποία γράφονται αυτές οι γραμμές, 


θα είναι το πρώτο θέμα το οποίο θα απασχολήσει το Εθνικό Συμβούλιο Τηλεοράσεως(ΕΣΡ)! Δεν γνωρίζω τι θα αποφασίσει και δεν είναι αυτό το ζητούμενον της μεγάλης μου απορίας. Τόσο πολύ λοιπόν, φοβούνται τον λόγο τον Εθνικιστικό, για μισή μόνον ώρα και μάλιστα σε έναν τηλεοπτικό σταθμό χαμηλής, μονοψήφιας, θεαματικότητος όπως είναι η κρατική τηλεόραση; Και όλα αυτά ενώ καθημερινά για ώρες ατέλειωτες σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελληνίου εμβελείας και μεγάλης θεαματικότητος παρελαύνουν από τα τηλεπαράθυρα οι εκπρόσωποι όλων των άλλων κόμματων. Το πρόβλημά τους καθώς φαίνεται είναι σοβαρό και θα επανέλθω σε αυτό στην συνέχεια.
Ένοχη σιωπή από ΜΜΕ και κόμματα
Πριν από αυτό όμως, ας θυμηθούμε ότι πριν λίγες ημέρες εδέχθη μία επίθεση με σιδηρολοστούς, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Γερμενής και όπως είχα προβλέψει θα επικρατούσε απόλυτη σιωπή από τα ΜΜΕ, καθώς και από τα κόμματα. Ούτε ένα κανάλι από όλα αυτά τα οποία παρουσιάζονται ως εκπρόσωποι της πολυφωνίας και της δημοκρατίας δεν έδωσε τον λόγο έστω για ένα λεπτό σε έναν βουλευτή εκλεγμένο από τον Ελληνικό Λαό, να εκφράσει την διαμαρτυρία του για την άδικη και απρόκλητη επίθεση που εδέχθη. Επίσης, όλα τα κόμματα τα οποία διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους περί… δημοκρατίας, εσιώπησαν επιμελώς.
Ένα μόνον κόμμα έβγαλε ανακοίνωση, η Ν.Δ., η οποία είχε ως εξής: «Η Νέα Δημοκρατία πιστή στις αρχές και τις αξίες της καταδικάζει την επίθεση σε βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τονίζει ότι η απάντηση στη βία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι η ίδια η βία». Όπως διαβάσατε παραπάνω, η δήλωση αναφέρεται σε έναν… ανώνυμο βουλευτή και σε ένα… ανώνυμο κόμμα και φυσικά τα όσα λέγει περί βίας ως… απάντηση στην βία(;) δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το εν λόγω περιστατικό.
Τόσο πολύ φοβάται η Νέα Δημοκρατία να αναφέρει δύο μόνον λέξεις, τις λέξεις ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Όσο για την βία, η οποία δεν θα μπορούσε  να είναι “απάντηση στην βία” καλύτερο θα ήταν η Ν.Δ. να σιωπά, αφού πρωθυπουργός της χώρας ήταν ο ιδρυτής της όταν δολοφονήθηκε μέσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης παρουσία αστυνομικών δυνάμεων ο Λαμπράκης! Για να μην μιλήσουμε για άλλες δολοφονίες, όπως στο Ηράκλειο της Κρήτης και στην Πάτρα. Αυτά περί Νέας Δημοκρατίας…
Όσο για τους υπολοίπους η σιωπή τους δείχνει πόσο υποκριτές είναι όταν καταδικάζουν την βία, γιατί γι’ αυτούς φαίνεται υπάρχει καλή και κακή βία.
“Αντιεξουσιαστές” προστατευόμενοι από την εξουσία
Η περίπτωση της επιθέσεως κατά του βουλευτού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και η ένοχη σιωπή ενός ολόκληρου καθεστώτος από το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, το οποίο αρχίζει από το ΚΚΕ και τελειώνει στην Ν.Δ. και στο οποίο δεν ανήκει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θα ήταν ένα γεγονός μόνο πολιτικό, εάν δεν υπήρχε η δεδομένη ασυλία των παρακρατικών εγκληματιών. Αμέσως μετά την επίθεση ο βουλευτής συναγωνιστής Γερμένης κατήγγειλε ότι η επίθεση πραγματοποιήθηκε από άτομα συγκεκριμένης καταλήψεως, σε κτίριο μάλιστα το οποίο ανήκει σε νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου. Οι αστυνομικές αρχές όταν έκανε αυτήν την καταγγελία ο βουλευτής μας εξέφρασαν σοβαρές αμφιβολίες και δεν έκαναν καμία ενέργεια προς αυτήν την κατεύθυνση. Την αμέσως επόμενη ημέρα η συγκεκριμένη κατάληψη των “αντιεξουσιαστών”, οι οποίοι τυγχάνουν προστασίας από την εξουσία, ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση. Και πάλι όμως οι αρχές δεν προέβησαν σε καμμία ενέργεια…
Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντιμετωπίζει έναν σκληρό πόλεμο από ένα ολόκληρο σύστημα και όμως στέκεται όρθια και δυναμώνει κάθε ημέρα όλο και περισσότερο, χωρίς να μπορούν να την σταματήσουν οι απαγορεύσεις και η λογοκρισία σταλινικού τύπου, την οποία της έχει επιβάλλει και το προηγούμενο κυβερνητικό σχήμα Σαμαρά - Βενιζέλου, αλλά και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Χαρακτηριστικό επίσης παράδειγμα για το πώς βλέπουν την δημοκρατία αυτοί που εξουσιάζουν τον τόπο το μηνιαίο περιοδικό που εκδίδει η βουλή των Ελλήνων με τον τίτλο “Βουλή και Ευρωβουλή”. Σε κάθε τεύχος του έχει συνεντεύξεις βουλευτών. Είμαστε πέντε χρόνια σχεδόν μέσα στο κοινοβούλιο εκλεγμένοι με την ψήφο του Ελληνικού Λαού και δεν έχει δημοσιεύσει ποτέ μια συνέντευξη ενός βουλευτού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αυτή είναι η δημοκρατία τους…  Μια δημοκρατία μόνον για… “δημοκράτες”! Όπου “δημοκράτες” μεταξύ άλλων είναι όλα τα ορφανά του Μαρξ, που αποχαιρέτησαν με συντριβή τον… δημοκράτη “κομαντάντε” Φιντέλ Κάστρο, ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα.
Διεφθαρμένοι πολιτικοί με σάπιες ιδέες και ολιγάρχες
Ας επανέλθουμε όμως στα 30’ λεπτά στην ΕΡΤ, τα οποία καθώς φαίνεται αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για την “δημοκρατία” τους και για το λόγο αυτό απαιτούν να μη μας παρέχονται διότι έτσι διαχέεται ο… “ρατσιστικός” λόγος! Δηλαδή επί του προκειμένου, ούτε λίγο, ούτε πολύ ομιλούμε για ένα καθεστώς προληπτικής λογοκρισίας! Έκτος εάν γνωρίζουν εκ των προτέρων οι θαυμαστές του Στάλιν και τα απολιθώματα του μπολσεβικισμού τι θα πούμε κάθε φορά!
Συνοψίζοντας τονίζουμε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δίνει τον αγώνα της μέσα σε ένα καθεστώς πλήρους αποκλεισμού από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τις εφημερίδες. Ελάχιστες οι εξαιρέσεις και αυτές περιστασιακές και μόνο από ελάχιστα μη ελεγχόμενα απολύτως από το σύστημα μέσα.
Δεν βλέπουν, δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι αυτός ο αποκλεισμός αποδεικνύει ότι τους αληθινούς Ιδεολόγους δεν είναι δυνατόν να τους σταματήσουν με την συνωμοσία σιωπής και την συκοφαντία; Δεν αντιλαμβάνονται ότι σε μια εποχή όπου το κατεστημένο θεωρείται από τον Λαό, κατά την άποψη μας σωστά, σαν το απόλυτο κακό, αποκλείοντάς μας αποδεικνύουν αυτό που είναι και η μεγάλη Αλήθεια ότι ο μοναδικός υπερασπιστής των δικαίων του Έθνους και του Λαού είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;
Έχουμε απέναντι μας ένα πολύμορφο τέρας μιας άδικης εξουσίας. Πολιτικοί διεφθαρμένοι με σάπιες ιδέες και από κοντά τους ολιγάρχες πανίσχυροι, οι οποίοι δίκην συμμοριών κρατούν στα χέρια τους και ελέγχουν τα πολιτικά μορφώματα, τα οποία εμφανίζονται σαν οι στυλοβάτες της πολιτείας.
Απέναντι σε όλους αυτούς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντιστέκεται και θα αντιστέκεται. Γιατί ο αγώνας ο δικός μας δεν γίνεται για να τα έχουμε καλά και να είμαστε στην υπηρεσία του οποιουδήποτε “νταβατζή”, αλλά γίνεται για μια Μεγάλη Ιδεολογία, η οποία αποτελεί και την τελευταία ελπίδα του Λαού μας. Και την μάχη αυτή θα την δώσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εάν χρειαστεί ακόμη και χωρίς τα 30’ λεπτά κάθε μήνα στην ΕΡΤ.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου