Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ ...ΜΑΣ ΔΕΝΕΙ ΚΑΛΑ...Ο ΜΕΓΑΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΠΝΙΞΙΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΥ... ΓΕΙΑΣΟΥ ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΑ.... ΜΟΡΦΩΝΙΕ!

Στα σκαριά η 2η Υπηρεσία ΠληροφοριώνΣτα σκαριά η 2η Υπηρεσία Πληροφοριών -ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΚΛΑΨΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ...-ΑΘΑΝΑΤΕ ΛΑΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ...ΚΟΥΡΑΣΗΣ!


Στη δημιουργία μιας δεύτερης ΕΥΠ προχωρά η Ελληνική Αστυνομία και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Το επόμενο διάστημα, η Διεύθυνση Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών (ΔΙΔΑΠ) αυτονομείται και μετακομίζει από τον 8ο όροφο της ΓΑΔΑ όπου βρίσκεται σήμερα, σε νεόδμητο κτίριο στον Δήμο Περιστερίου. 

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ Ο ΤΡΑΜΠ...ΑΛΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ...

«ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ – ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝ ΖΩΗ ΓΕΡΟΝΤΑ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΟΡΚΩΦ» (BINTEO)

nuclear-war-620x340
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΕΡΟΝΤΑ ΘΕΟΦΙΛΟΥ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΛΙΓΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ»

ΕKΠΛΗΚΤΙΚΟ!... "ΑΤΑΞΙΕΣ" ΠΟΥ ΠΙΑ ΔΕΝ ...ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΝ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ – Το ΜΥΣΤΗΡΙΟ όσων γεννήθηκαν έως το 1985… Αξίζει να το διαβάσετε!!!!!

1985
Όσοι ανήκετε σε αυτές τις ηλικίες…θα καταλάβετε: «H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε… Ήμαστε μια γενιά σε αναμονή: περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας. Έπρεπε να περιμένουμε δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε, δύο ώρες μεσημεριανό ύπνο για να ξεκουραστούμε και τις Κυριακές έπρεπε να…μείνουμε νηστικοί όλο το πρωί για να κοινωνήσουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου