Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΣΙΠΡΑΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!

Σοκ για όσους νοικιάζουν ακίνητα!

Σοκ για όσους νοικιάζουν ακίνητα!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΛΙΕΣ ΚΛΕΨΙΕΣ 

ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΛΕΜΕ!...

Τρία ή ακόμη και τέσσερα ενοίκια χάνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων. Είναι περίπου 900.000 οι φορολογούμενοι που από εφέτος επιβαρύνονται ακόμη περισσότερο από τη φορολογία.

Ο συνδυασμός του φόρου στα ακίνητα μαζί με την εισφορά αλληλεγγύης και τον ΕΝΦΙΑαρπάζει από την τσέπη των ιδιοκτητών που εκμεταλλεύονται το ακίνητό τους ακόμη και το 65% του εισοδήματος!.
Ο φόρος:
Εισόδημα από ενοίκιαΠοσοστό φόρου
0-12.000 ευρώ15%
12.001-35.000 ευρώ35%
35.001 και άνω45%
Στον παραπάνω φόρο πρέπει να προστεθούν και όλοι οι υπόλοιποι. Έτσι για έναν ιδιοκτήτη που λαμβάνει ένα ενοίκιο της τάξης των 300 ευρώ το μήνα και έχει εισόδημα από μισθό 800 ευρώ το μήνα θα κληθεί να πληρώσει 540 ευρώ για τον φόρο, αλλά και 325 ευρώ εισφορά αλληλεγγύης. Θα χάσει σχεδόν τρία από τα ενοίκια που λαμβάνει ενώ θα πρέπει να πληρώσει και τον ΕΝΦΙΑ για το ακίνητό του.
















O ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ & ΑΥΡΙΟ...ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Partly Cloudy     ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΥ

Ο καιρός δεν λέει να συμβαδίσει με το ημερολόγιο και έτσι και σήμερα θα συνεχιστούν οι βροχές στα κεντρικά και τα νότια, ενώ από το απόγευμα θα πέσουν βροχές και στα βόρεια ορεινά.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στη Μακεδονία όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές η μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι το απόγευμα.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 15 έως 27 βαθμούς κελσίου.


ΠΟΣΗ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΡΙΜΠΑ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ : ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΜΟΝΟ στην ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Παναγιώτα Βασιλοπούλου : Αξιωματούχος Δημοσιογράφος 

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΡΙΜΠΑ 
Στο κέντρο της φωτογραφίας η υιοθετημένη κόρη στο Σκαρίμπα Γιάννη Αναστασία Σελέκου και δεξιά εγώ .

Ως παλιά σύμβουλος , στον γνήσιο Σύλλογο του Γιάννη Σκαρίμπα , στη Χαλκίδα , είχα την τιμή να βρεθώ στην επίσημη εκδήλωση , όπου είχε γίνει με αφορμή την εκδημία του . 
Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011 , ο Δήμος Χαλκιδαίων . η ΔΗΚΕΧ , και ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Φίλων του Γιάννη Σκαρίμπα , είχαν πραγματοποιήσει , ετήσιο Φιλολογικό Μνημόσυνο , για το Γιάννη Σκαρίμπα , με αφορμή την επέτειο της εκδημίας του (Σάββατο 21 / 01/1984) . Η εκδήλωση είχε πραγματοποιηθεί , στη συνεδριακή αίθουσα ΔΗΚΕΧ ( ΑΒΑΝΤΩΝ 50 ) .
Επίτιμη καλεσμένη της βραδιάς , η Καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κα. Γεωργία Λαδογιάννη , όπου ανάπτυξε το θέμα « Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΜΕΡΝΙΣΜΟΣ» . 
Αναγνώστηκαν , συνάμα , συναφή με την ομιλία σκαριμπικά κείμενα και υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Πέτρου Πρόκου μέλη των ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ , της φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Χαλκιδαίων , ερμηνεύτηκαν , μελοποιημένα ποιήματα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου