Κυριακή 16 Απριλίου 2017

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥ...


ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!


 Πως να πάει ...άλλο μωρέ με το νιονιο που κουβαλάμε; 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ.... ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!  ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ  ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ... ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ  ΤΩΡΑ!Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ…ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… & ζωής 
ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ "ΘΕΩΡΗΣΗ"!!! 


ΣΚΕΨΕΙΣ ...ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ
ΓΙΑ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΛΑ ...ΦΑΤΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...

*** Λοιπόν έχουμε και λέμε επειδή μας τα πρήξατε με τα χαζά που εκπέμπει ο Εφένδης Ερντογάν...
Έχετε πολύ σοβαρό πρόβλημα με τον ηγέτη σας ...και κατά πάσα πιθανότητα και αυριανό σας... με την σημερινή ψήφο σας! ΄Οπως θά έχετε παρατηρήσει  τους τελευταίους μήνες δεν παραλογίζεται μόνον ...καταφερόμενος ενίοτε και κατά της Ελλάδος,με τις φαντασιώσεις του.
 
Όχι ο Τούρκος ΕΦΕΝΔΗΣ, προσωπικά πιστεύω  πως δεν είναι κακής πρόθεσης άτομον... ΄Αλλωστε υπήρξα ίσως ο μόνος ΄Ελληνας δημοσιογράφος που στα πρώτα βήματα της νεότερης πολιτικής του καριέρας... τον υποστήριξα εν αγαθότητι. και εν δυνάμει!
Γνωρίζουμε ΟΛΟΙ άριστα πως αντιμετωπίζει "πολιτικά προβλήματα" ...μα όταν μπήκε στο κουρμπέτι του ανταγωνισμού... αυτά είναι αναπόφευκτα... Κάπου όμως τελευταία δείχνει να έχει ξελασκάρει..να υπερβάλλει! ΚΟΤΣΑΝΟΛΟΓΏΝΤΑΣ...
΄Εχω την αίσθηση και ανεξάρτητα από τα εθιμικά της τουρκικής πολιτικής...θα συνεχίσει ο κ. Ερντογάν να είναι κατά δύναμη συνετός!..

*** Δεν χρείαζονται οι εκβιασμοί αποστολής ...δια θαλάσσης ταλαίπωρων  φυγάδων που έχουν συσωρευτεί στη χώρα του ..Συμπάσχω προς το πρόβλημά του... αλλά η μετακομιδή τους στην ελληνική επικράτεια δεν λύνει το πρόβλημα του.
*** Και τι κάνουμε μπροστά σ΄αυτά; Μία λύση υπάρχει...:

Η ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ  Τουρκιάς και Ελληνων!...

και δεν είναι δύσκολο ...μα είναι πολιτικο ΙΔΑΝΙΚΟ !...

ΕΛΛΗΝΕΣ και ΤΟΥΡΚΟΙ είναι αδελφοποιημένοι Ι

ΙΣΤΟΡΙΚΑ.. ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ  ΕΙΝΑΙ! 

*** Δεν θέλω να πάω πιο πέρα... 

*** Ανεξάρτητα από τις πολιτικές μαλακίες που εκπέμπονται ...ένθεν κακείθεν...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:

Η ΕΛΛΑΣ & ΤΟΥΡΚΊΑ είναι αδελφοποπιημένες από την ΙΣΤΟΡΙΑ!...

***Να μην προχωρήσω πιο κάτω γιατί θα σας συνγχίσω και δεν το θέλω ... 

Μιά κίνηση απλή χρειάζεται από φωτισμένους πολιτικούς των δύο χωρών...

...ΚΑΙ ΝΑ ΜΉΝ ΞΕΧΝΆΜΕ...ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΛΑΟΙ... θα αλλάξουν τον ΧΑΡΤΗ της ιστορίας! Και να μην ξεχνιέται ποτέ πως η ΤΟΥΡΚΙΑ -όσα παραμύθια κι αν λέγονται- ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ... απ άκρου σ΄ακρου!  Και με πολίτες που εκβιάστηκαν να παριστάνουν τον ΤΟΥΡΚΟ...ενώ ήσαν-ειναι- ΕΛΛΗΝΕΣ!  ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ... θα παρουσιαστούν όπου ναναι! Αν ο κ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ το καταλάβει... ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ τη μεγαλύτερη ιστορία ... ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑ!

***Δεν είναι θέμα Ελλήνων... αλλά των αλλαξοπισθέντων βαρβάρως....

Φίλε κ. Ερντογάν  δεν έχει σημασία αν σήμερα υπερψηφιστείς ή ΟΧΙ...Αλλά μπορείς στο όραμα που προτείνουμε να συμβάλεις!ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ
!
*** ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΌΝ! 

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ 


.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου