Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

AX…BAX TERENS…WHY?

»ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ»: ‘Εσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ (ταξιδιών στο εξωτερικό) και πάει γιά… παγκόσμιο, ο υφυπουργός Εξωτερικών »αρμόδιος γιά Απόδημους», Τέρενς Κουίκ
Αποτέλεσμα εικόνας για photo terens koyik
Από τότε που ανάλαβε »καθήκοντα» (αρχές Νοεμβρίου ’16) και βρήκε χρήμα στην τυπικά μόνο υπάρχουσα (άχρηστη) Γεν. Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ) του υπουργείου Εξωτερικών, έχει »μουρλαθεί» στα ταξίδια στο εξωτερικό, »γιά να γνωρίσει την Ομογένεια». Η αναλογία είναι κάθε 12 ημέρες ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μαζί με 1-2 συνεργάτες. Κι ενώ οι επιδόσεις του σε »δελτία Τύπου», φωτογραφίες και λοιπά σχετικά (γιά διανομή »κουτόχορτου» στην Ελλάδα) είναι »εντυπωσιακές», ακόμα αναρωτιόμαστε ΠΟΙΑ είναι η πολιτική της κυβέρνησης γιά τον απόδημο Ελληνισμό, επειδή ίσαμε τώρα υπάρχουν μόνο υφυπουργικές »δηλώσεις, συναντήσεις, φωτογραφίες» και από ουσία… »αέρας κοπανιστός». Με τα προγραμματισμένα επόμενα ταξίδια (και προαναγγελθέντα από τον ίδιον), εκτιμάται ότι σε 6 μήνες, θα έχει κάνει περισσότερα ταξίδια στο εξωτερικό από ότι όλοι οι ομόλογοί του συνολικά, σε 6 χρόνια, »σπάζοντας» έτσι το »παγκόσμιο ρεκόρ»… (Δευτέρα)
(APO TO KALAMI NEW YORK)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ: Τον Σώρα …εμεις τον πρωταγβγαλαμε στη δημοσιοτητα!…ΟΥΔΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΣ!… ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΌΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΈΝΗ…καταλάβαμε την πλακά του…Και φυσικά αρχίσαμε ..να του τα σέρνουμε! ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ  με τον μπαγασα΄κο αυτόν! ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ!

ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ! «ΑΝΘΡΑΚΕΣ» ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ! ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ…

Πίσω από τον Σώρρα διακρίνεται το πρώην πρωτοπαλίκαρο, Χρήστος Μπαλαντίνας, 
ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο της παιδοψυχιάτρου από τη Λαμία.
Τράπεζα της Ελλάδος: Κανέναν λογαριασμό δεν έχει στις τράπεζες ο Αρτέμης Σώρρας
 
– Οι τράπεζες απαντούν σχετικά με τους λογαριασμούς του απατεώνα Α. Σώρρα.
– Ούτε τα σωστά ψηφία δεν είχαν οι λογαριασμοί που παρουσίαζε ο…

PAME …GIA BIG PLAKA ME TON TRAMP…

ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ; ΤΙΜΩΡΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ! ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ; ΤΙΜΩΡΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ! ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ Ή ΦΤΩΧΟΣ; ΠΑΛΙ ΤΙΜΩΡΕΙΣΑΙ, ΜΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ! ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!

Ο τίτλος τα λέει όλα! Δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια! Αυτή είναι η φρικτή πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου