Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΤΕ..ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ:

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟ!
before_afterΜεγάλος αριθμός εφημερίδων περιγράφει σημαντικές απώλειες βάρους σε παχύσαρκους ασθενείς. Όλα αυτά χάρη σε μεθόδους που αναπτύχθηκαν από τους διαιτητολόγους της Μιννεσότας. Ακόμα και οι πιo ανθεκτικοί στις δίαιτες και τη γυμναστική γυναίκες και άνδρες, εφαρμόζοντας τη μέθοδο τους αδυνατίζουν από 10 εώς και 14 κιλά σε ένα μήνα.
Ωστώσο το καλύτερο αποτέλεσμα ανήκει σε μια Ελληνίδα. Η 28χρονη Μαρία, δεν έδωσε καμία ευκαιρία στους Αμερικανούς - έχασε 24 κιλά σε λιγότερο από δύο μήνες, χωρίς τη χρήση διατροφής ή άσκησης! Παρά τέτοια δραστική αλλαγή βάρους δεν υπέστη καμία βλάβη στην υγεία της, διατηρεί σταθερό σωματικό βάρος πάνω από πέντε μήνες και είναι πιο χαρούμενη όσο ποτέ.


before_after
Μαρία, 28 χρονών:Ένιωσα ότι το σώμα μου μετατράπηκε σε μια μηχανή για την καύση θερμίδων. Το λίπος χάνεται από τους μηρούς μου, η κυτταρίτιδα μειώνεται και η κοιλιά γίνεται πιο μικρή από τη μια μέρα στην άλλη.

Πώς έχασε 24 κιλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα; Και που βασίζεται αυτή η αμερικάνικη μέθοδος;
Δήλωση της Μαρίας:
Ο τρόπος ζωής μου ποτέ δεν ήταν φιλικός με το αδυνάτισμα, μου άρεσε να πίνω μπύρα, να τρώω καλά, ποτέ δεν μου άρεσε να πηγαίνω στο γυμναστήριο και να φροντίζω υπερβολικά τον εαυτό μου, λοιπόν δεν άνηκα στις λεπτές και ελκυστικές γυναίκες. Αυτό δεν ενοχλούσε ιδιαίτερα τον σύζυγο μου αλλά καμία φορά στις συζητήσεις με τους φίλους του, έλεγε:
"Η Μαρία πρέπει να χάσει τουλάχιστον 20 κιλά. Ζυγίζει περισσότερο από μένα ..."
Δεν ήταν πολύ ωραίο αυτό, αλλά δεν τον κατηγορώ, γιατί δεν πρόσεχα τον εαυτό μου, ειδικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Πολλές φορές προσπάθησα να αλλάξω κάτι, αλλά πραγματική προσπάθεια, σωστή διατροφή, καταμέτρηση θερμίδων και γυμναστήριο ήταν για μένα μια αφηρημένη έννοια. Φορούσα μέγεθος XXL και μισούσα τα ψώνια. Φυσικά, υπήρχαν κάποιες προσπάθειες μερικών ημερών, θεραπείες, αλλά ήταν σαφές από την αρχή πως θα τελειώσουν. Το τεράστιο επίτευγμα ήρθε ακριβώς στις 13 Ιανουαρίου.
Θυμάμαι την ηλιόλουστη μέρα και την ήρεμη ατμόσφαιρα, η οποία σε καμία περίπτωση δεν προμήνυε τις τεράστιες αλλαγές που έρχονταν τώρα με την κατοχή αυτού του μικρό μπουκαλιού που ήταν γεμάτο μαγικά χάπια.
Τα παρέλαβα σε πακέτο από μια φίλη μου που μένει στις ΗΠΑ, μαζί με μία μικρή ροζ κάρτα που θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι έγραφε "Δοκίμασε Μαρία, συνεχίζεις να είσαι όμορφη, αλλά και εσύ πρέπει να φροντίσεις το σώμα σου!" Ποτέ δεν είναι αργά! Το...
"Απόλυτο hit για να αδυνάτισμα"
Περιείχε ταμπλέτες οι οποίες παρασκευάζονται σύμφωνα με την Αρχή της Επίπεδης Κοιλιάς, η οποία έγκειται στη αναπλήρωση της έλλειψης του απόντος συστατικού από τον οργανισμό, το οποίο καίει το υπερβολικό λίπος της κοιλιάς. Μήπως γι΄ αυτό το λόγο μέχρι τώρα καμία δίαιτα δεν λειτούργησε σε μένα; Ήμουν περίεργη. Άρχισα να ψάχνω για την Αρχή της Επίπεδης Κοιλιάς και για το παρασκεύασμα, διάβασα χιλιάδες γνώμες σε αμερικάνικες σελίδες. Έγραφαν ότι το προϊόν δρα εξαιρετικά για τον αργό μεταβολισμό, δεν είναι μόνο αποτελεσματικό, αλλά κάτι πιο σημαντικό - δεν εθίζει τον οργανισμό. Εδώ τότε δεν ήταν δυνατό να το προμηθευτείς πουθενά. Εγώ είχα 2 συσκευασίες δωρεάν, δηλαδή σετ θεραπείας 2 μηνών. Έπαιρνα καθημερινά από 2 ταμπλέτες, με το πρωινό και το γεύμα, έπινα επίσης περισσότερο νερό απ' ότι συνήθως. Και αυτό ήταν όλο - καμμία ειδική δίαιτα ούτε άσκηση υπήρξε. Και το βάρος από τη πρώτη μέρα έπεφτε συστηματικά.
"Ένιωθα σαν το λίπος μου να εξαερώνεται! Τα ρούχα μου γίνονταν όλο και πιο άνετα"
Ένιωσα ότι το σώμα μου μετατράπηκε σε μια μηχανή καύσης θερμίδων - η κοιλιά γίνεται πιο μικρή από μια μέρα στην άλλη, τα περιγράμματα των μυών εμφανίστηκαν σχεδόν αμέσως. Μετά από 8 εβδομάδες, ζύγιζα 55 κιλά. Έχασα 24 κιλά. Σίγουρα φαίνομαι μερικά χρόνια νεότερη, πιο θηλυκή, μπαίνω σε όλα τα μοντέρνα ρούχα και αισθάνομαι ελκυστική. Ο αρραβωνιαστικός μου είναι επιτέλους περήφανος για μένα. Βγαίνω έξω πιο συχνά, θέλω να δείξω τον εαυτό μου σε όλο τον κόσμο. Έχω πολύ θετική ενέργεια και η ζωή αρχίζει να δείχνει 10x καλύτερη
Η Μαρία από την Αθήνα (28 ετών) έχασε 24 κιλά παίρνοντας καθημερινά για 8 εβδομάδες ακριβώς από 2 δισκία του FuegoFIT.
Ρωτήσαμε τον ειδικό διαιτολόγο Δρ. Mark Goldflis, ο οποίος εφαρμόζει αυτή τη μέθοδο για τη θεραπεία των παχύσαρκων πελατών του, σε τι έγκειται η δύναμη του παρασκευάσματος FuegoFIT.
Η δύναμη του συμπληρώματος FuegoFIT βασίζεται στο μοναδικό φυσικό συστατικό -εκχύλισμα του yacon των Άνδεων - φυτό που καλλιεργείται από την αρχαιότητα στη Νότια Αμερική, το οποίο είναι η βάση της διατροφής των ιθαγενών πληθυσμών. Αποδείχθηκε ότι το εκχύλισμα αυτού του καταπληκτικού φυτού καίει το λίπος, επιταχύνει το μεταβολισμό και ενισχύει τη φυσική διαδικασία της λιπόλυσης. Επιπλέον, το εκχύλισμα του yacon είναι 100% φυσικό και ασφαλή συστατικό, δεν προκαλεί οποιεσδήποτε παρενέργειες. Τα άτομα που παλεύουν με το υπερβολικό βάρος εφαρμόζουν δίαιτες χαμηλών θερμίδων, προσπαθούν να τρώνε τροφές ευρέως αποδεκτές ως υγιείς, και παρ'όλα αυτά δεν αδυνατίζουν. Εν τω μεταξύ, αρκεί να προσθέσουμε στην καθημερινή διατροφή το εκχύλισμα του yacon των Άνδεων και σε λίγες μέρες να δούμε τα αποτελέσματα.

Το εκχύλισμα αυτού του καταπληκτικού φυτού καταστρέφει όλα τα περιττά κύτταρα του λίπους
Απλή δίαιτα αδυνατίσματοςΥποβοηθούμενη απώλεια βάρους
με το εκχύλισμα του yacon των Άνδεων
ο λιπώδης ιστός (το πιο δυσκολότερο στο κάψιμο)
Η αργή διαδικασία της καύσης του λίπουςFuegoFIT δρα εκ των έσω
επιτάχυνοντας την καύση του λίπους
Ο άνθρωπος έχει 3 είδη λίπους, από αυτά το πιο επιβλαβές είναι το ανώμαλο αποθεματικό λίπος που βρίσκεται στη κοιλιά, στους γλουτούς και στην περιοχή του ισχίου. Αυτό το λίπος μπορεί εύκολα να καεί με τη βοήθεια του yacon των Άνδεων. Η σύγχρονη διατροφή δεν περιέχει καθόλου αυτό το συστατικό, μέσω του οποίου ο οργανισμός χάνει τη πρόσβαση στο "χειρότερο" λίπος. Ο μοναδικός τρόπος για να συμπληρωθεί η δίαιτα με τη κατάλληλη ποσότητα του υδροξυκιτρικού οξέος είναι τα συμπληρώματα. Το παρασκεύασμα FuegoFIT περιέχει 100% εκχύλισμα του yacon των Άνδεων. Γι' αυτό και κάνει τα θαύματα στο αδυνάτισμα.
Είναι 3 φορές πιo αποτελσματικό από άλλες μεθόδους!
Αποδεικνύεται ότι με μια ισορροπημένη διατροφή η απώλειας βάρους με τη βοήθεια του συμπληρώματος FuegoFIT γίνεται 3 φορές πιο γρήγορα από ό, τι με οποιοδήποτε άλλο συμπλήρωμα. Αυτό σημαίνει ότι μέσα σε μια εβδομάδα το βάρος μειώνεται κατά 3 κιλά, ενώ στην κανονική περίπτωση έως 1 κιλό.
Το παρασκεύασμα δρα σε 3 φάσεις:
  1. Κατ' αρχάς, καίει το περιττό λίπος από την κοιλιά
  2. Στη συνέχεια καθαρίζει ολόκληρο τον οργανισμό από τα αποθέματα τοξίνων, το οποίο βοηθά στην καύση του λίπους σε όλο το σώμα.
  3. Στο τέλος διεγείρει τον μεταβολισμό, προστατεύοντας από το φαινόμενο γιο-γιο.

Στην Ελλάδα το FuegoFIT (συσκευασία των 30 δισκίων) μπορεί να αγοραστεί απευθείας από 
τον κατασκευαστή. Το συμπλήρωμα εγκρίθηκε από την Υπηρεσία Τροφίμων και Διατροφής.




Άνθρωποι από τις ΗΠΑ ουν εντυπωσιακά, αλλά μια Ελληνίδα έσπασε το ρεκόρ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου