Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

ΤΟΣΟ Η ΜΑΝΔΑΜ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΟΣΟ ΚΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ... ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ... που δουλευουν την δημοσιογραφια... διοτι απλα δεν ξερουν τι σημαινει!

tatiana0

«ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ» η συμπεριφορά της Τατιάνας Στεφανίδου

για την Χρυσή Αυγή και το περιστατικό στο σχολείο του Περάματος! EΞΑΛΛΟΙ οι τηλεθεατές! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μαζι με τον σύζυγο μου θέλουμε  να σας καταγγείλουμε την απίστευτη συμπεριφορά και θράσος της Tατιανας Στεφανιδου στην σημερινή εκπομπή της όσον αφορά την Χρυσή Αυγή. Είτε υποστηρίζει είτε όχι την όποια προσπάθεια πατριωτών, ο τρόπος της ήταν έκφραση απόλυτου φασισμού! 

ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ....ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΑΒΑΣ... ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΠΡΟΕΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΣΑΪΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ -ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ 1987
tourkia_epishmh_amfisbithsh_aigaiou_03-600x275
Ένα τεράστιο όγκο εγγράφων που έχουν να κάνουν με την Τουρκία και κατ΄ επέκταση με τα ελληνοτουρκικά αποδέσμευσε η CIA!
Πρόκειται για “θησαυρό πληροφοριών” σχετικά με το τι πίστευε στη δεκαετία του 80 η Ουάσινγκτον για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις,την ισορροπία στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή και τα αποτελέσματα ενδεχόμενης στρατιωτικής σύγκρουσης των δύο χωρών στο Αιγαίο και στη Θράκη!
Τα έγγραφα είναι πάρα πολλά και οι πληροφορίες ακόμη περισσότερες

MΕΓΑΛΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΨΕΥΡΟΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧ0Σ ...ΣΩΡΡΑΣ

Μήνυση κατά Αρτέμη Σώρρα για έξι αδικήματα

Μήνυση κατά Αρτέμη Σώρρα για έξι αδικήματα
Μήνυση κατά του Αρτέμη Σώρρα και του συνεργάτη του, Εμμανουήλ Λαμπράκη, κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος, για τα αδικήματα που αφορούν τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης, διασποράς ψευδών ειδήσεων, διέγερσης των πολιτών σε βιαιοπραγίες ή αμοιβαία διχόνοια, παράβασης καθήκοντος, καθώς και για εγκλήματα σχετικά με το νόμισμα.

Όπως είναι γνωστό, ο Αρτέμης Σώρρας υποστηρίζει ότι έχει στην κατοχή του ομόλογα, ύψους 600 δισ. δολαρίων.

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017


ΤΗΝ ΖΗΤΑΤΕ , ΤΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΜΕ Email σας & ΙΔΟΥ ..... ΔΙΚΗ ΣΑΣ

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ:" Μα τι λες καλή μου κ.Παν. Βασιλοπούλου;Πότε είδες  σ΄αυτές τις ιστοσελίδες που κουμαντάρω...ΡΩΤΑΩ ... πότε είδες να αυτοπροβάλλομαι; Δεν κακίζω την ενέργειά σου... Αλλά PLEASE ...Κράτα και λίγα μπόσικα... Δικό σου θέμα να έχεις τις θεωρίς σου...περί εμού! Αλλά να μην ξεχνάς πως υπάρχουν κι άλλοι που δεν συμφωνουν...μαζί μου...Πάντως σ΄ευχαρτιστώ... αλλά !!!

Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΊΔΗΣ 
Ολοι τον Αποκαλούν Βετεράνο 
Της Δημοσιογραφίας ,
Και είναι , ιδού το ιστολογιο του 
https://pressliberty.wordpress.com/
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ
Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Παναγιώτα ΒασιλοπούλουΣε μια αποκλειστική συνέντευξη του προς την ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ,πού λέει πολλά…

( ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ )
  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΔ 



 ''Όταν Το χθες έχει λόγο  που δεν ξεφτίζει στο σήμερα ούτε και στο Αύριο. ''


Ξέρω πως θα με μαλώσει , και δικαίως . Νιώθει άβολα στα καλά λόγια , αλλά η ίδια η πορεία του , επαληθεύει πως δεν γράφω υπερβολές ούτε ακρότητες . 

Αγαπημένοι αναγνώστες , ενώ είναι η πιο αγαπημένη συνέντευξη της ζωής μου , είναι συνάμα και η πιο δύσκολη, από τις πιο δύσκολες συνεντεύξεις που έχω την Τιμή , τιμή ανυπολόγιστης αξίας , να μου παραχωρήσει συνέντευξη ο Βετεράνος των Βετεράνων, η κορυφή θα πω της Δημοσιογραφίας , ο μοναδικός Απόστολος Βραχιολίδης . Δύσκολη όχι από την πλευρά του , αλλά από τη δική μου που έχω να βγάλω εις πέραν μια συνέντευξη , με έναν ''Πραγματικά Θρύλο'' της Δημοσιογραφίας.

Ας είμαστε ειλικρινείς όλοι εμείς που αποκαλούμε τον εαυτό μας δημοσιογράφο , μπροστά στο ενεργητικό του ,όπως και την πορεία του , ναι είμαστε όλοι μας δημοσιογραφάκια της δημοσιογραφίας , γιατί ποτέ δεν θα πετύχουμε έστω στο απειροελάχιστο, να καταφέρουμε , το ελάχιστο από την δημοσιογραφική του δράση και τονίζω δράση , γιατί η είδηση πλέον μέσα από την τεχνολογία έρχεται εκείνη σε μας και όχι εμείς σε εκείνη κάτι που μόνον εκείνος ήξερε,, ''να φτάσει στην πηγή, και να πιει νερό '' .( δική του φράση για τους δημοσιογράφους , εννοεί πως ο δημοσιογράφος δεν φτάνει μόνο να φτάσει στην πηγή αλλά και να πιει νερό !)

1 σχόλιο:

  1. ΜΕ Email που διάβαζαν τα κείμενα μου και τα Ρεποτάζ , που από εδώ τα κοινοποιούσα στο facebook , έγιναν αναγνώστες της ΕΣΔ ,και της hellas news Agency. Τη ζητήσαν και την κοινοποίησα εδώ γιατί μείναν αναγνώστς !!!!!!!
    Απλό!!!!!!!!!!
    Μετά Τιμής ,
    κύριε κι αξιότιμε μου Απόστολε Βραχιολίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή