Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή απαιτεί ελληνικό “Casus belli” κατά της τουρκικής προκλητικότητας - ΒΙΝΤΕΟ

AN Xρειαστεί και πόλεμο θα κάνουμε με την Τουρκία για να εξασφαλίσουμε την εθνική μας ελευθερία και κυριαρχία"

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στην συζήτηση στην Ολομέλεια για τον προϋπολογισμό εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στο σύνολο του πολιτικού κόσμου για την συνεχή υποχωρητικότητα στις τουρκικές προκλήσεις.
Αρχικά, στηλίτευσε την παρουσία του πρωθυπουργού στην κομμουνιστική Κούβα για να τιμήσει τον Φιντέλ Κάστρο. Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος υπενθύμισε πως οι δήθεν υπέρμαχοι της Δημοκρατίας "ξέχασαν" ότι 20% των Κουβανών εξορίστηκαν, 15 χιλιάδες πολιτικοί αντίπαλοι εκτελέστηκαν και 7 χιλιάδες Κουβανοί βομβαρδίστηκαν από τον στυγνό δικτάτορα, όταν προσπάθησαν να φύγουν από την χώρα. Η Νέα Δημοκρατία φυσικά δείχνει ανοχή και "σέβεται τους αγώνες της αριστεράς". Τότε γιατί ζητά τις ψήφους της Δεξιάς;

Μόνη φωνή αντιστάσεως απέναντι στην μαρξιστική τυραννία είναι η Χρυσή Αυγή!
Στάθηκε επίσης στον ανιστόρητο και βέβηλο παραλληλισμό του Τσίπρα, της εξέγερσης της Κούβας το 1959 με την Ελληνική επανάσταση του 1821. Την απάντηση την δίνει ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο οποίος έλεγε: "Η επανάστασις η εδική μας δεν ομοιάζει με καμμιάν απ' όσες γίνονται την σήμερον εις την Ευρώπην. Της Ευρώπης αι επαναστάσεις εναντίον των διοικήσεών των είναι εμφύλιος πόλεμος. Ο εδικός μας πόλεμος ήτο ο πλέον δίκαιος, ήτον έθνος με άλλο έθνος". Η Επανάσταση του 1821 ήταν εθνικοαπελευθερωτικός Αγώνας και μέχρι και ο Γιάννης Κορδάτος έχει γράψει ότι: "εν ονόματι του αριστερισμού δεν πρέπει να γίνεται παραποίηση της Ιστορίας".
Αναφερόμενος στο λαθρομεταναστευτικό, σημείωσε πως η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε "φαρ ουέστ", ενώ από τον Μάρτιο του 2017 με το "Δουβλίνο 2" θα έρθουν νέες καραβιές λαθρομεταναστών. Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επεσήμανε ότι με την συνθήκη της Λωζάννης η Ελλάδα έχασε πολιτικά, αυτά που είχε κερδίσει στρατιωτικά.
Για την παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο δήλωσε πως η παρουσία ήταν επιβεβλημένη, καθώς στο Αιγαίο χτυπά η καρδιά της Ελλάδος. Παράλληλα, στηλίτευσε την ανακοίνωση των "53" του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και το τμήμα δικαιωμάτων που τάσσεται υπέρ των λιποτακτών και κατά του Ελληνικού Στρατού.
Όσο για το ΠΑΣΟΚ και την Νέα Δημοκρατία, τους οποίους επαίνεσε η τουρκική εφημερίδα "Yenisafak" τόνισε ότι: "Όταν σας συγχαίρουν οι τούρκοι, σας συλλυπούνται ο Ελληνικός Λαός και η Ιστορία".
Ως απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις κάλεσε την Ελληνική Βουλή να υιοθετήσει Ελληνικό Casus belli απέναντι στην Τουρκία, αν ο Ερντογάν αφήσει να περάσουν στην Πατρίδα μας εκατομμύρια λαθρομεταναστών. Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Αν χρειαστεί και πόλεμο θα κάνουμε με την Τουρκία για να εξασφαλίσουμε την εθνική μας ελευθερία και κυριαρχία".
Για το Κυπριακό υπογράμμισε πως η Χρυσή Αυγή είναι σύμφωνη με την γνώμη του αρχιεπισκόπου Κύπρου: "Αν είναι να βρεθεί λύση, σαν αυτή που μαγειρεύει ο Αναστασιάδης, καλύτερα να μην βρεθεί"!
Για τον προϋπολογισμό δήλωσε πως από τον Μπαράκ Ομπάμα στον Φιντέλ Κάστρο είναι ένα μνημόνιο δρόμος μέσω του "Ινστιτούτου Λεβύ". Σημείωσε πως στην Εθνική Άμυνα έχουν γίνει περικοπές 3,5 δισ. ευρώ, ενώ η κυβέρνηση θα όφειλε να έχει εγγράψει στον προϋπολογισμό το κατοχικό δάνειο. Υπενθύμισε μάλιστα πως ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με άρθρο του είχε υποστηρίξει πως δεν υφίσταται ζήτημα παραγραφής του κατοχικού δανείου. Η κυβέρνηση όμως είναι υποτακτική στην Μέρκελ και υπόλογη στον ελληνικό λαό.
Καταλήγοντας τόνισε πως η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει τον μνημονιακό προϋπολογισμό και θα υψώνει την Σημαία της Εθνικής Αντίστασης αγωνιζόμενη για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-h-chrush-apaitei-ellhniko-casus-belli-kata-ths-tourkikh#ixzz4SbaSRSis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου