Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΛΑ ...ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΡΟ-ΛΕΒΕΝΤΗΣ...ΥΠΕΡΊΠΤΑΤΑΙ ΕΙΣ ...ΜΑΛΑΚΙΑΝ..Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΊΝΕΙ...ΡΕ ΑΧΑΜΝΕ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ... ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝ!


ΚΡΙΜΑ ...ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΡΩΝ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ 
ΚΑΚΌΣ! ΜΟΝΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΦΡΩΝ 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ

Λεβέντης: Ο Σόιμπλε δεν φταίει σε τίποτε...



Ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε  ότι στο «φλέγον θέμα των εργασιακών, το σημαντικό είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και όχι η προστασία των δικαιωμάτων, καθώς τα δικαιώματα έχουν αξία σε μία αγορά εργασίας που αντέχει» και εκτίμησε ότι «η σταδιακή μείωση της ανεργίας είναι σε επίπεδο ποσοστών επειδή μέρος των ανέργων μεταναστεύει».


Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε σύμφωνος με την «13η σύνταξη» που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας για τους χαμηλοσυνταξιούχους, αλλά υποστήριξε ότι «έπρεπε η Ελλάδα να έχει πάρει τη σύμφωνη γνώμη των Ευρωπαίων».

Επίσης, ο Βασίλης Λεβέντης στη ραδιοφωνική του συνέντευξη επανέλαβε την εκτίμησή του, ότι είναι «επί θύραις οι πρόωρες εκλογές, πιθανώς μάλιστα και πριν τις 12 Ιανουαρίου, ημερομηνία ορόσημο στις συνομιλίες για το Κυπριακό» και προέβλεψε ότι μία πιθανή επικράτηση της ΝΔ θα οδηγήσει σε βραχύβια συγκυβέρνηση λίγων μηνών με το ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια το σχήμα αυτό θα καταρρεύσει.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου