Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Ε...ΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΠΑΙΚΤΕΣ ...ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ... ΤΑ ΖΗΣΜΕ ΣΤΑ 1821 !

ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΛΙΜΣ ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΝΤΑΜ-ΜΠΑΜΠΑΝΤΑΜ! ΤΕΤΟΙΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ!

!

Οργανωμένοι, συστηματικοί και σε ευρεία κλίμακα είναι οι βιασμοί, τους οποίους πραγματοποιούν μαχητές του «Ισλαμικού Κράτους» εις βάρος γυναικών και ανήλικων κοριτσιών της μειονότητας των Γιαζιντί, σύμφωνα με έκθεση της οργάνωσης Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων (HRW).
Η οργάνωση, που χαρακτηρίζει τα περιστατικά αυτά «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας», αναφέρει ότι οι δράστες της απεχθούς τακτικής είναι Ιρακινοί, Σύροι αλλά και πολίτες άλλων χωρών της Μέσης Ανατολής και της Κεντρικής Ασίας. Η HRW εξασφάλισε μαρτυρίες θυμάτων, ηλικίας έως και 12 ετών, που δραπέτευσαν από το «Ισλαμικό Κράτος», αφού υπέστησαν αλλεπάλληλους βιασμούς στο βόρειο Ιράκ.
Ιατροί, υπεύθυνοι για την υποδοχή προσφύγων στο Ντοχούκ, ανέφεραν ότι τουλάχιστον 70 από τις 105 γυναίκες που υποδέχθηκαν στο κέντρο προσφύγων της περιοχής εμφάνιζαν σημάδια βιασμού.
Μία από τις γυναίκες, η Ρασίντα, περιέγραψε πως οι μαχητές του «Ισλαμικό Κράτος» πραγματοποιούν «λοταρία», επιλέγοντας στην τύχη τα θύματά τους. Η 31χρονη ανέφερε ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, καταπίνοντας τοξική χημική ουσία, προτού βιασθεί από μαχητή, ο οποίος είχε τραβήξει το όνομά της από κληρωτίδα.
Δύο ανήλικα κορίτσια περιέγραψαν τον βιασμό της 16χρονης αδελφής τους από τέσσερις άνδρες, σε περίοδο πολλών μηνών. Κεντρικός δράστης των βιασμών ήταν Ουκρανός μαχητής του ΙΚ, που εκτός από το να τη βιάζει, συνήθιζε να την ξυλοκοπεί και να την υποβάλει σε ηλεκτροσόκ.
Η Τζαλίλα διηγήθηκε ότι χωρίσθηκε από την οικογένειά της κατά τη φυγή των Γιαζιντί από τα χωριά τους. Λίγες ημέρες μετά, πιάστηκε από ομάδα Αράβων μαχητών, που την παρέδωσαν στο ΙΚ. «Κάποιοι άνδρες μπήκαν στην καλύβα, όπου μας είχαν κλειδώσει και μας διέταξαν να σταθούμε όρθιες για να δουν τα σώματά μας. Ζήτησαν να δουν τα μαλλιά μας και μας έδερναν αν αργούσαμε. Επεσα στα χέρια ενός γενειοφόρου άνδρα. Παρότι του ζήτησα να μη με πειράξει, με βίαζε για τρεις ημέρες» είπε η Τζαλίλα.
Οι δηλώσεις εις βάρος γυναικών και κοριτσιών της μειονότητας καταγράφονται σε έκθεση 87 σελίδων, την οποία δημοσίευσε η οργάνωση Διεθνής Αμνηστία τον Νοέμβριο του 2014, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τον συστηματικό βιασμό και κακοποίηση των γυναικών, αλλά και την πώλησή τους σε σύγχρονα σκλαβοπάζαρα του «Ισλαμικό Κράτος».
πηγη:http://mpikanstinpoli.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου