Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΡΕ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΛΈΕΙ Ό,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΊΝΕΙ!!!

ΜΑ ΤΙΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟΥΤΟΣ; Ο ΑΝΕΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ; ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΜΠΑΜΑ ..που μας έρχεται;
ΝΑ... ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ!!
Ο ΜΗΝΥΜΑΤΊΑΣ του πιο κάτω κειμένου είναι επισκέπτης μας,,, τον τελευταίο καιρό...βασικά με κουκούλα! Λάθος πρακτική... για να βγάζουμε εμείς τα κάστανα από τη φωτιά!... Κάτι πάει να πει με το παρακάτω ΤΖΟΥΦΙΟ κείμενό του... Φαίνεται ότι έχει ...ΑΝΕΜΟΠΤΕΡΑ εν κρανίω.....ΔΕΊΤΕ:
Κύριοι,
Κατάθεσα μέσω του FACE BOOK το αίτημα τριακοσίων ενενήντα ενός (391)  πολιτών , στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής , Αξιότιμο Κύριο ΟΜΠΑΜΑ , όπου ζητάμε να τροποποιηθεί η τρομακτική - φρικιαστική - απάνθρωπη ειδική νομοθεσία που έχουν ψηφίσει όλοι οι Έλληνες πολιτικοί - μαζί με τους δανειστές Μας, για να προστατευτούν οι τρομοκράτες -παιδεραστές υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Κυβέρνησης και τραπεζίτες ..!!!
Ζητάμε να πιέσει - πείσει τον Έλληνα Πρωθυπουργό να σεβαστεί το αίτημα και να τροποιήσει την φρικαλαία νομοθεσία , ώστε οι τρομοκράτες παιδεραστές να τιμωρούνται και όχι να προστατεύονται από το ΑΣΥΛΟ , που τους προσφέρει η  νέα νομοθεσία.
Να ΜΗΝ παραγράφονται τα επαχθή εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας , όπως είναι η σεξουαλική κακοποίηση των μωρών και των παιδιών , ποτέ, να δικάζονται όταν και εφόσον αποκαλύπτονται ακόμα και αν είναι δικαστές ή πολιτικοί ή τραπεζίτες ....!!!!!!!!! Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που, προστατεύει με ειδική νομοθεσία που χαρακτηρίζει του τρομοκράτες - παιδεραστές σαν ανάπηρους, και του προσφέρει .....ΑΣΥΛΟ  και επιδοτήσεις ...!!!

--ΑΛΗΘΕΙΑ  ΧΑΙΡΕΤΊΣΜΑΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΈΣΤΕΙΛΕ Ο ΜΙΣΤΕΡ ΟΜΠΆΜΑ; 

1 σχόλιο: