Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ...ΠΡΟΟΔΟΣ ΕΠΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ Ο ΚΟΠΑΝΟΣ!

ΠΑΤΟΣ ...Η ΦΕΤΕΙΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ... ΚΑΤΑ 10% ΜΕΙΟΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ.ΑΦΕΡΙΜ ΤΡΑΧΑΝΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΤΣΙΠΡΑ!
RTR32714-640x400
Παρ΄ολο τα τελευταία χρόνια (με εξαίρεση το 2010), τα τουριστικά έσοδο τον μήνα αιχμής του καλοκαιριού κινούνταν με θετικό πρόσημο σε ετήσια βάση, τα φετινά νούμερα κάνουν αρνητικό ρεκόρ δεκαετίας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ, στο 8μηνο η πτώση ξεπέρασε το 7%, με τις απώλειες για την εθνική οικονομία να ξεπερνούν τα 750 εκατομμύρια ευρω – παρά το γεγονός ότι οι αφίξεις ξένων τουριστών ήταν περισσότερες συγκριτικά με το περασμένο έτος.
Στις βασικές αιτίες αυτής της κάμψης συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, το προσφυγικό και οι γεωπολιτικές εξελίξεις, οι μεγάλες εκπτώσεις στις οποίες προέβησαν οι ξενοδόχοι το δεύτερο εξάμηνο, αλλά και η μείωση των δαπανών από τους Βρετανούς μετά το δημοψήφισμα για το Brexit.
(ΜΑΚΕΛΕΙΟ)

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ...

AΓΡΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ! -ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ 

ntou makeleio
Αυτό δεν έχει ξαναγίνει….
Για μια απλή κυβερνητική μήνυση για…συκοφαντική δυσφήμιση, η μισή ΓΑΔΑ και η ασφάλεια, κατ’ έντολήν των κυβερνητικών κατσαπλιάδων, έχουν βάλει λυτούς και δεμένους, ρουφιάνους και κουκουλοφόρους, να παρακολουθούν κινήσεις, ενέργειες, δραστηριότητες, οικογένειες αλλά και όλους όσοι σχετίζονται με το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ώστε να φτάσει εκεί που θέλει ο διεφθαρμένος εφέντης Καμμένος: Στον Στέφανο Χίο, λες και θα πιάσει τον λήσταρχο Γιαγκούλα. 

Παράβαση καθήκοντος από υπουργό της κυβέρνησης. Οφείλει τώρα να παραιτηθεί.

Posted by olympiada στο Οκτωβρίου 22, 2016

justice-is-blind-statueΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Εμείς δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανέναν, το έχουμε αποδείξει.

Σε βαρύτατο παράπτωμα υπέπεσε ο υπουργός… δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος κατά την άσκηση των υπουργικών του καθηκόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου