Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΙΚΡΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ:... ΕΛΠΊΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ... Για να εκπληρώσεις το ...ιερόν καθήκον της ηλιθιότητάς σου! Ευτυχώς που οι μισοί ΄Ελληνες δεν τρομοκρατήθηκαν και δεν προσέτρεξαν να ψηφίσουν! Κάτι είναι κι αυτό....

Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» αποκαλύπτουν πλήρως τα στρατηγικά σχέδια των Εβραιοσιωνιστών.., που εφαρμόζονται ήδη στη ράχη μας κατά γράμμα... Κατά τα λοιπά μπορείς να συνεχίζεις να ροχαλίζεις! ..Διαβάστε: 

greek1.blogspot.gr_

Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» Δείτε τι γράφει το Εικοστό Πρωτόκολλο και θα καταλάβετε τι συμβαίνει γύρω μας

Πρωτόκολλο Εικοστό Μια προοδευτική φορολογία θα δώσει πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από τη σημερινή αναλογική φορολογία, η οποία μας είναι χρήσιμη…

Μια προοδευτική φορολογία θα δώσει πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από τη σημερινή αναλογική φορολογία, η οποία μας είναι χρήσιμη μόνο για να διεγείρουμε αναταραχές και δυσαρέσκειες μεταξύ των Χριστιανών.
Προκαλέσαμε στους Χριστιανούς οικονομικές κρίσεις με μοναδικό σκοπό ν’ αποσύρουμε το χρυσό από την κυκλοφορία.

Τεράστια κεφάλαια έμειναν στάσιμα, αποσύροντας και το χρήμα των Κρατών, που υποχρεώνονταν έτσι ν’ απευθύνονται στα ίδια αυτά κεφάλαια, για να βρουν χρήματα. Τα δάνεια αυτά…
επιβάρυναν τα οικονομικά των Κρατών με την πληρωμή τόκων. Τα υποδούλωσαν στο κεφάλαιο. Η συγκέντρωση της βιομηχανίας στα χέρια των κεφαλαιοκρατών, οι οποίοι κατέστρεψαν τη μικρή βιομηχανία, απορρόφησε όλες τις δυνάμεις του λαού και συγχρόνως του Κράτους.
Όσο καιρό τα δάνεια παρέμειναν εσωτερικά, οι Χριστιανοί δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να μεταβιβάζουν το χρήμα από την τσέπη του φτωχού στις τσέπες του πλούσιου. Όταν όμως εξαγοράσαμε τα πρόσωπα που χρειάζονταν ( διάβαζε Παπαδήμος, Παπακωνσταντίνου, Στουρνάρας, ΓΑΠ κ.λ.π.) για να μεταφέρουμε τα δάνεια σε εξωτερικό έδαφος, όλα τα πλούτη των Χριστιανών διοχετεύθηκαν στα ταμεία μας και όλοι οι Χριστιανοί άρχισαν να μας πληρώνουν φόρο υποτέλειας.
Πόσο φανερή είναι η απουσία της κρίσης από τα καθαρά ζωώδη μυαλά των Χριστιανών! Δανείζονταν από μας με τόκο και χωρίς να σκέπτονται ότι θα χρειαζόταν ν’ αφαιρέσουν το χρήμα αυτό επιβαρυμένο με τους επιπλέον τόκους από τα ταμεία του Κράτους για να μας εξοφλήσουν! Υπήρχε τίποτε απλούστερο από το να παίρνουν το χρήμα που είχαν ανάγκη από τους φορολογουμένους τους;


Επιπλέον θα υποσκάπτουμε με επιτήδειο τρόπο και βαθιά τις πηγές της παραγωγής, συνηθίζοντας τους εργάτες στην αναρχία και τα οινοπνευματώδη ποτά και παίρνοντας κάθε μέτρο για ν’ απομακρύνουμε από τη γη τους διανοούμενους Χριστιανούς.

Πρωτόκολλο Έβδομο
Η αύξηση των εξοπλισμών και του προσωπικού της αστυνομίας είναι αναγκαίο συμπλήρωμα του σχεδίου που εκθέσαμε. Πρέπει να μην υπάρχουν πια στα Κράτη, εκτός από μας, παρά μάζες απόρων, κάποιοι εκατομμυριούχοι αφοσιωμένοι σε μας, αστυνομικοί και στρατιώτες.
Σ’ όλη την Ευρώπη, όπως και στις άλλες Ηπείρους, πρέπει να ξεσηκώνουμε την ταραχή, τη διχόνοια και το μίσος. Το όφελος είναι διπλό.
Ο ασφαλέστερος δρόμος της επιτυχίας στην πολιτική είναι η μυστικότητα των ενεργειών της. Ο λόγος του Διπλωμάτη δεν οφείλει να συμφωνεί με τις πράξεις του.
Η κοινή γνώμη θα μας βοηθήσει σ’ αυτό, αυτή η κοινή γνώμη, την οποία η «μεγάλη δύναμη», δηλαδή ο τύπος, έχει ήδη βάλει μυστικά μέσα στα χέρια μας. Πράγματι, εκτός από μερικές εξαιρέσεις, τις οποίες είναι περιττό να λάβουμε υπόψη, ο τύπος είναι εντελώς στην εξουσία μας.

Πρωτόκολλο Όγδοο
Έχουμε χρέος να οικειοποιηθούμε όλα τα όργανα που οι αντίπαλοί μας θα μπορούσαν να μεταχειρισθούν εναντίον μας. Θα χρειασθεί να βρούμε στις λεπτότητες της δικαστικής γλώσσας μία δικαιολογία για τις περιπτώσεις που θα υπάρξει ανάγκη να ανακοινώσουμε αποφάσεις, οι οποίες πιθανό να φανούν πάρα πολύ θρασείς και άδικες, γιατί ενδιαφέρει να εκφράζουμε τις αποφάσεις αυτές με λέξεις που να φαίνονται ότι είναι ηθικά γνωμικά πολύ υψηλά, έχοντας συγχρόνως νομικό χαρακτήρα.
Θα περιστοιχίσουμε την κυβέρνησή μας με έναν ολόκληρο κόσμο οικονομολόγων. Να γιατί οι οικονομολογικές επιστήμες είναι οι σπουδαιότερες για τη διαπαιδαγώγηση των Ιουδαίων.

Πρωτόκολλο Ένατο

Εμείς είμαστε εκείνοι από τους οποίους προέρχεται ο τρόμος, που έχει κυριεύσει το παν. ( Δεν το έχεις προσέξει μωρέ ταλαίπωρε;)Έχουμε στην υπηρεσία μας ανθρώπους όλων των αρχών, όλων των δογμάτων. Επανορθωτές της μοναρχίας, δημαγωγούς, κοινωνιστές, επαναστάτες, και κάθε είδους ουτοπιστές. Έχουμε αναθέσει σε όλο τον κόσμο από μία εργασία: Καθένας τους υποσκάπτει τα τελευταία λείψανα της εξουσίας, προσπαθεί να ανατρέψει οτιδήποτε μένει ακόμη όρθιο.
Ο λαός άρχισε να κραυγάζει ότι είναι αναγκαίο να λύσουμε το κοινωνικό ζήτημα με διεθνή συνεννόηση. ( Αυτό δεν φωνάζουν τώρα στην Ευρώπη;)Η διαίρεση του λαού σε κόμματα τους έχει φέρει όλους στην διάθεσή μας, διότι, για να υποστηρίξει κάποιος μια πάλη συναγωνισμού, χρειάζεται χρήμα, και το χρήμα βρίσκεται ολόκληρο στα χέρια μας.

Βάλαμε χέρι στη δικαιοσύνη, στις εκλογές, στον τύπο, στην ατομική ελευθερία και προπαντός στην εκπαίδευση και την ανατροφή, οι οποίες είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ελεύθερης ύπαρξης.
Έχουμε αποκτηνώσει και διαφθείρει τη Χριστιανική νεολαία με μια ανατροφή βασισμένη σε αρχές και θεωρίες ψεύτικες, όπως γνωρίζουμε, αλλά οι οποίες ήταν έμπνευση δική μας

Θέλεις κι΄άλλα που βιώνεις καθημερινά , αλλά τα προσπερνας χρονίως ροχαλίζοντας... Αλήθεια ρε τσιφτάκο τι γίνεται με το εξοχικό σου  που έχτισες παράνομα... και δεν σου κάνει κέφι να πας τώρα; Μην πας έτσι κι αλλιώς οι σιωνιστικές τράπεζες θα σου το χάψουν...  

3 σχόλια:

  1. ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666...ΣΙΩΝΙΣΤΟ...ΜΑΣΟΝΙΑ....ΤΕΚΤΟΝΕΣ...ΡΟΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ..

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟ ΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ.

    Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

    ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ...ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΑΙΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗ...ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΟΨΙΜΟ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

    ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ...ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΑ 12 ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΒΡΙΟ ΔΑΒΙΔ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΚΑΤΑΔΙΚΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

    www.athanasios.thimiopoulos.com...Google....

    ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΜΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΡΑΚΙ.ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΠΟΝΟΣ ΑΠΟ ΨΥΧΗ.

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

    ΤΡΕΛΗ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ-ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΣΑΤΑΝΑ.

    ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΡΙΞΙΣΤΙΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΥΡΙΟΔΙΑΣ...ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΡΝΗ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.

    ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666....ΠΑΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΙΟΝΙΣΤΩΝ ΟΒΡΑΙΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΡΟΤΑΡΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΜΕΡΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΡΥΒΟΜΕΝΗ ΕΙΣ ΛΕΥΚΟΝ ΟΙΚΟΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟ,ΑΡΑΠΟ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ Ο.Η.Ε ΚΑΙ Ε.ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΝ ΔΙΑΚΗΝΗΣΕΩΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΙΣΟΤΗΤΑΣ..ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗΝ ΟΛΗΝ.

    ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΚΑΨΙΜΟ ΤΑ ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ.


    ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ.

    ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ..ΔΙΝΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ.ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΡΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ...ΕΣΤΩ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΟΙ ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ...ΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΑ,ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ.

    ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΙΔΙΚΗ ΟΠΟΥ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΤΥΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΣΑΛΙΟ ΣΑΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

    ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ.

    1.ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΑΠΟΛΩΛΩΝ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΡΩΝ.
    2.ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΕΩΣ............ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ...
    3.ΑΓΡΙΟΝ ΟΡΟΣ....ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ..
    4.ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΡΩΤΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ...
    5.ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΑΘΗΝΩΝ.ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΠΡΩΤΑ.ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΘΕΛΩ.
    6.ΚΑΘΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ...
    7.ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΣ.ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ...
    8.ΚΑΘΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ.ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ...
    9.ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ.ΑΝΩΤΑΤΟΝ ΣΥΒΟΥΛΙΟΝ ΔΙΑΚΣΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
    1Ο.ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΞΩ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ...ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝΠΛΑΤΕΙΑ.
    11....ΚΑΙ 12...ΚΑΙ ΒΑΛΕ...

    ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕ ΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ...

    ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΦΟΣΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑ...ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΣΑΚΩΣΕΤΕ ΤΟ 5Ο%.

    ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ....ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟΛΩΛΑ...

    ΒΑΛΤΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΨΕΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΑΧΤΗ
    ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΩΣΕ ΒΑΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕΙ.

    ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ...

    ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΦΑΦΛΑΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΛΕΣ...ΑΡΤΣΙ ΜΠΟΥΡΤΣΙ ΚΙ ΛΟΥΛΑΣ, ΚΙ ΗΓΩ ΘΑ ΣΥ ΑΠΑΝΤΩ...ΠΛΗΡΟΥΝΕΙ ΒΛΑΚΑ ΚΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ...ΞΙΚΟΥΚΟΥΡΤΙΑΣΜΕΝΕ...

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΣΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟ 2Ο17.

    ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΞΕΝΙΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ 666...ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΑ.

    ΚΑΙ ΤΣ ΑΛΛΕΣ ΨΕΥΤΟ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ...ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΟ... ΤΕΚΤΟΝΝΟ... ΑΡΧΙΤΕΚΤΟ... ΛΟΥΜΗΝΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ...ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΠΑΤΟΡΙΚΟΝ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ...

    ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΙ ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΚΑΝ ΞΥΠΝΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΥΤΟΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΟΥΣ.

    Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΤΕΡΑΤΑ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΕΛΗ.

    ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

    ΝΕΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.

    ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΑΝΕ Η ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΝΕ.

    ΕΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΜΠΛΟΚΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΩΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.

    ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ......Α...............Β................Τ...........ΚΑΤΙ ΟΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΧΕΡΙΑ ΑΚΟΜΑ...

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΣΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ-ΘΕΟΙ-ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ-ΑΥΤΩΝ-ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΒΑΛ ΓΡΑΦΕΙΟΝ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ.

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

    ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΕΝ ΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΥΤΗ ΑΥΤΟΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΓΚΡΙΞΗ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΝ ΕΚ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΝ ΦΥΣΗΣ ΘΕΟΝ.

    ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ...ΗΘΙΚΟΣ...ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ...ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΑΡΧΙΑ....ΓΙΑΤΙ Η ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή