Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ...ΠΑΤΕ ΣΤΟ REAL FM ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΥΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ..ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΛΟΥ ΡΕΠΟΡΤΕΡ... ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ!

ΤΟ GROSSO COLPO ΤΟΥ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ


Η κομπανία Χατζηνικολάου-Τράγκα, ενώ μέχρι χθες το έπαιζε τάχα μου αντικειμενική, ξάφνου εδώ και μερικές μέρες κάνανε τούμπα και είναι πλέρια πια συνταγμένοι με τη στρατηγική των υβριστών και νταβατζήδων της Ελλάδας,

 ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡ  ΤΟΥ ΝΑΙ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΑ-ΣΟΪΜΠΛΕ..

Αυτή τη στιγμή ο Τράγκας παρλάρει, ο κλόουν των ειδήσεων, στην εκπομπή του στο real fm, με βασικό ερώτημα : Κύριε πρωθυπουργέ, τι σόϊ συμφωνία ζητάμε από τους εταίρους μας όταν τους βρίζεις; Πως θα τα βρείς μαζί τους;
Απαντάμε εμείς::

--Δηλαδή ρε Τράγκα δεν πρέπει να τους βρίζουμε, όταν συνεχώς επί μία πενταετία μας καθυβρίζουν και μας υποβαθμίζουν ως λαό;... Αυτό το ξεπερνάς; Κρίμα ρε Τράγκα... Αποδεικνύεις πως τελικά είσαι ένας κλόουν...

Δηλαδή κατά το νιονιό σου... ΄Εχει βάρος το βρισίδι του Τσίπρα προς εκβιαστές και δεν μετράει το συνεχές βρισίδι των εκβιαστών μας σε βάρος μας; 
Προσπαθείστε τώρα να αμκούσετε τον τυπάκο αυτό...μέχρις της 10 η ώρα θα εκπέμπει μαλακίες. Είναι απολαυστικός μέσα στη εξαγορασμένη πλέον γύμνια του!
Προλάβετε τον και θα απολαύσετε τον ευτελισμό του ανδρός και τη δύναμη των νταβατζήδων μας ..που διώχνουν τον Τσίπρα ( το έχουμε πει κι αυτό)!

ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

ΤΑ ΒΡΟΜΟΚΑΝΑΛΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...
Φωτογραφία του ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ.
ΦΡΙΚΗ: ΜΠΑΡΑΖ ΒΡΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ –
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ

ΤΩΝ NTOΠIΩN ΛΑΜΟΓΙΩΝ-ΧΘΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ- ΕΔΙΝΑΝ ΤΟΝ ΥΣΤΑΤΟ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ "ΝΑΙ"ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΣΑΜΑΡΑ-ΣΟΪΜΠΛΕ!

Λυσσομανούν τα κανάλια που χρωστάνε τα άντερά τους κι ο Τσίπρας ήδη τους βάζει χέρι....Δεν είναι τυχαία η συγχορδία των Μπόμπολα-Αλαφούζου- Βαρδινογιάννηδων κ.λ.π ΕΘΝΙΚΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΜΑΣ!

Ποιοι αλητήριοι έθεσαν θέμα "παραμονής μας στην Ευρώπη και το ευρώ;
Το ΟΧΙ του Τσίπρα είναι ξεκάθαρο: ΟΧΙ πλέον άλλοι εκβιασμοί από τους νταβατζήδες της Τρόϊκας που ασχημονεί επι 5 χρόνια κατά της Ελλάδας.Γι αυτό γίνεται το δημοψήφισμα!

Και μόλις είδαν τον λαό να χειροκροτεί, να νιώθει περίφανος μέσα στην καταχνιά του,  στην συντριπτική του πλειοψηφία..  μας ξεφούρνισαν αυτόματα το ΝΑΙ...
Ποιά  ωφελήματα θα προκύψουν αν υπερψηφιστει το ΝΑΙ των μνημονιακών; ΤΙΠΟΤΕ, θα συνεχίσουμε να είμαστε έρμαιο των εβραοσιωνιστών Τραπεζιτών... Το πνίξιμο των Ελλήνων θα είναι πιο ασφυκτικό!

Με το "ΟΧΙ κατά των εκβιαστών" του Τσίπρα, υπάρχει μια ελπίδα να κόψουμε στους δανειστες τη φόρα για να μας αλυσοδένουν περισσότερο!

Οι μνημονιακοί  έδωσαν χθες την πιο φρικώδη, παρανοϊκή συναυλία θράσους ,ιταμότητας και απέραντης,χυδαίας ψευτιάς. Ξέθαψαν ακόμη και το φέρετρο, τον Κωστή Μητσοτάκη, τον Πάκο- πρόεδρο της δημοκρατίας-το Παπαδαριό με επί κεφαλής τον Άνθιμο και Ιερώνυμο, καλλιτέχνες ξεχασμένους κι ένα σωρό άλλα σκουπίδια για να κάνουν πλύση εγκεφάλου για να μεταστρέψουν το ΟΧΙ που θέλουν οι βασανισμένοι και καταληστευμένοι ΄Ελληνες.

Επεστράτευσαν ακόμη και το κόλπο του κλεισίματος των Τραπεζών... για να προκαλέσουν την αγανάκτηση των συνταξιούχων... 

Μην λησμονείτε ότι πάγια επιδίωξη των Τροϊκανών είναι η μείωση των συντάξεων και μισθών. (σε επίπεδο Βουλγαρίας).

Και επ΄αυτού του σημείου ο Τσίπρας δίνει τη μάχη του.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ .. (με το πήγαινε -έλα, να τον χορεύουν στο ταψί οι καλοταϊσμένοι-εκτελεστικοί-Τροϊκανοί..φέρε μας άλλες προτάσεις, αυτές δεν μας κάνουν κ.λ.π. )..

Ε, όχι πια άλλη περιφρόνιση, ευτελισμό των Ελλήνων από φύσει Βαρβάρους!
  
ΚΑΙ ΥΠ ΟΨΙΝ: Οι Τράπεζες θα παραμείνουν επ΄αόριστον ΚΛΕΙΣΤΕΣ, οι δε συντάξεις θα δίδονται με το σταγονόμετρο... και πετσοκομμένες στο επίπεδο των αρχικών επιδιώξεων της Τρόϊκας, δηλαδή 300 ευρώ! Και φυσικά εξαέρωση του ΕΚΑΣ!

Μας χτυπάνε αλύπητα οι ..πολιτισμένοι Βάρβαροι και εταίροι του κερατά της Ευρώπης. Βάλανε ΦΠΑ 23% στα τουριστικά νησιά μας..για να θάψουν την εύρωστη τουριστική βιομηχανία μας.. Αλλά αντιστάθηκε ο Τσιπράκος.
Να μην θυμίσουμε τις σταθερές βλέψεις τους να κατακλέψουν τον σπουδαίο πλούτο της χώρας μας... 
Είναι μεγάλη η ιστορία... 
Κι ενώ οι συζητήσεις συνεχίζονται, βγαίνουν αυτοί οι εμετικοί πράκτορες των δανειστών να μιλάνε αναιδώς πως δεν μπορούν να συνομιλούν με Τσίπρα και Βαρουφάκη... Θέλουν yes men τύπου Παπαδήμου, Γιωργάκη..Βενιζελο-Σαμαράδες, του χεριού τους δηλαδή... 



Δεν θέλουν Τσίπρα! Τον έχουν προδιαγεγραμμένο και για την ιδεοληψία του! Οι ψευτοδημοκράτες ...που οι εδώ κομπανία Μητσοτάκη, Παυλόπουλου κ.α φαιδρών και μνημονιακών, συνεχίζουν το τροπάρι περί αξιών της δημοκρατικής Ευρώπης;Πούντες ρε καθίκια οι αξίες αυτές, η δημοκρατία σας; Να μη θέλουν τα τζουτζέκια Μέρκελ, Σόϊμπλε κ.λ.π να κουβεντιάσουν με τους επίσημους εκπροσώπους των Ελλήνων; !!!

Ο Τσίπρας λογικά, είναι ξεγραμμένος. Έχουμε να κάνουμε με ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ κανονικούς... που εκτελούν την εφαρμογή των Πρωτοκόλλων της Σιών...Τραπεζιτών!

Μη λησμονείτε αυτό το Καλαματιανό υποκείμενο Σαμαρά που "έβαλε στη φυλακή-εξαφάνισε την Χρυσή Αυγή με εντολή του Αμερικάνικου Εβραϊκού Συμβουλίου! Εδώ έχει τεράστιες ευθύνες κι ο ΣΥΡΙΖΑ με τις ιδεοληπτικές του μαλακίες!
 Κατά την ίδια έννοια της δημοκρατίας πάνε να εξαφανίσουν και τον Τσίπρα! Για να έχουν για πάντα την Ελλάδα σκλάβα, Υποτελή και πειθήνια! Πλην όμως του ΄Ελληνος ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει. Μήπως το ξεχάσαμε;

΄Ολα αυτά τα έχουμε προλαλλήσει... και είναι καταγεγραμμένα εδώ- ακόμη και το τωρινό θέατρο της εμετικής προπαγάνδας από τα κανάλια με  τους φαιδρούς που παριστάνουν τον δημοσιογράφο ( αυτά τα μπασταρδάκια θα τα πούμε από άλλο πόστο, δημοσιογραφικό πόστο, έτσι ώστε να τους βλέπουν τα παιδιά τους και να χαίρονται χαράν μεγάλη για τις κουφάλες γεννήτορες τους! )

Το μαζικό θέατρο της προπαγάνδας υπέρ του ΝΑΙ των καραγκιόζηδων θα συνεχιστεί και σήμερα και αύριο. Θα ξεσαλώνουν χωρίς όριο! 

Κυρίες και κύριοι βιώνουμε απίστευτες καταστάσεις, πείτε τες και ιστορικές!
Ζούμε πρωτοφανείς στιγμές, διάλυσης του έθνους! Σμπαραλιασμού των Ελλήνων! 
Αν μέσα σε 5 χρόνια δεν έχετε καταλάβει τη συνωμοσία που γίνεται σε βάρος των Ελλήνων- που δα χρωστάνε 500 δις, ενώ ΟΛΕΣ οι άλλες χώρες της Ευρώπης χρωστάνε τρις, τότε εμείς πάμε πάσο.

Εμείς, πάντα ευθείς ρομαντικοί και κάθετοι, υποστηρίζουμε το λεβέντικο ΟΧΙ του έντιμου Τσίπρα,= ( ΟΧΙ ΠΙΑ ΑΛΛΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ...ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ) αν και είμαστε δεδηλωμένοι πολέμιοι της τζούφιας αριστερίστικης ιδεοληψίας του.
Καταγεγραμμένα όλα εδώ!

Και ένα τελευταίο: Υπάρχει ή δεν υπάρχει ΚΗΡΥΓΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ έστω κατά της Ελλάδας; ΟΛΟΙ διεθνώς είναι εναντίον μας! 

Πάντα έτσι δεν συνέβαινε με τους ΄Ελληνες; Αλλά δεν χαμπαρίζαμε!
Μας έχουν στριμώξει-ας είναι καλά τα εσωτεικά λαμόγια- και θα περάσουμε την νέα ιστορική πρόκληση ξώφαλτσα; Θα ψηφίσουμε υπέρ του ΝΑΙ των θλιβερων-προδοτων-Μνημονιακών  ή θα στείλουμε στο διάολο με το ΟΧΙ Τσίπρα, ΟΛΟΥΣ που βυσσοδομούν κατά της πατρίδας;...  

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ( hellasnews-agency)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου