Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ..ΞΕΚΙΝΗΣΕ! ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ:Ο ΠΟΥΤΙΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!..Δεν θα αφήσει τα βρώμικα της Δύσης ( ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ) δεν θα αφήσει να περάσουν! Ποιά θα είναι η αντίδραση των νταβατζήδων μας; Αυτός είναι ο κόμπος! Τι θα κάνουν ο μiστερ Ομπάμα και  η Φράου Μέρκελ; ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΒΓΗΚΑΝ... Είμαστε,λέτε ενώπιον μιας γενικής σύρραξης;...όπως λένε και οι προφητείες Ελλήνων ..σοφών;... Θα το δούμε εντός των ημερών! Πάντως ο Πούτιν δεν φαίνεται να αστειεύεται... και φυσικά δεν μπορεί να ανεχθεί στο χωράφι του να περάσουν οι ληστρικές διαθέσεις των δυτικών! Σημειώστε ότι οι Γερμαναράδες εδώ και 150 χρόνια έχουν στο μάτι τους τον μεγαλύτερο σιτοβολώνα της Ουκρανίας! Για να δούμε... Η πλάκα θα είναι τι θα κάνει η μαλάκω Ελλάδα μας με τους φωστήρες της διπλωματίας μας...... με τους δουλικούς και ξεβράκωτους ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ... 

Λέτε να ακολουθήσουν τις συνταγές ΝΑΤΟ; ...κατά της Ρωσίας; ΘΑ ΕΙΝΑΙ μια ακόμη αφροσύνη... Το επισημαίνουμε τώρα ..που άρχισε το πανηγύρι... στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ... όπου εκεί ανετράπη ένα δημοκρατικό καθεστώς... και κατελήφθη από τα τσογλάνια-φασιστοειδή- πρακτορίσκοι... των Αμερικανο-Γερμανικών συμφερόντων. Θα το δούμε... αν το φασισταριό της Δύσης... μπορεί να παίζει τα σκοτεινά παιχνίδια του! ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ PLEASE ! Η ΕΥΚΛΕΗΣ ..ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΥΓΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ...ΜΑΣ! ΤΡΙΧΕΣ βέβαια ...αλλά!

ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ...ΤΟ ΜΥΘΟ... ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ...
Ένα ιστορικό ακίνητο, στο οποίο έχουν γραφτεί σημαντικές σελίδες της ζωής της οικογένειας Ωνάση, ένα κομμάτι της ακίνητης περιουσίας του Έλληνα Κροίσου, που έχει βγει ...
στο σφυρί εδώ και πολύ καιρό παραμένει στα αζήτητα, σύμφωνα με το Εθνος.
Ο λόγος για ένα οικόπεδο 3,5 στρεμμάτων στη Γλυφάδα, δίπλα στη θάλασσα και κοντά στο φημισμένο Γκολφ της περιοχής, σε μια από τις ακριβότερες περιοχές της χώρας.
Στο ακίνητο αυτό υπήρχε μέχρι πριν από λίγα χρόνια ένα από τα σπίτια της οικογένειας Ωνάση, το οποίο δυστυχώς γκρεμίστηκε από τον επόμενο ιδιοκτήτη του και μαζί του χάθηκαν μνήμες του πιο διάσημου Έλληνα ανά τον κόσμο, του Αριστοτέλη Ωνάση.
Το οικόπεδο πουλήθηκε από την εγγονή του, Αθηνά, πριν από μια πενταετία, άλλαξε δύο φορές χέρια για να καταλήξει σήμερα να πωλείται εκ νέου μέσω της εταιρείας ακινήτων Sotheby’s International Realty, η οποία δραστηριοποιείται στις αγοραπωλησίες πολυτελών και ακριβών ακινήτων.
Μιλώντας στο Έθνος της Κυριακής, ο επικεφαλής της εταιρείας, Παναγιώτης Φαρμάκης, τονίζει ότι ο κύριος λόγος που το συγκεκριμένο οικόπεδο δεν έχει βρει αγοραστή είναι το υψηλό τίμημα. Συγκεκριμένα, ζητούνται 12,5 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή περί τα 3,5 εκατ. το στρέμμα.
Στο οικόπεδο, όμως, που βρίσκεται 5 λεπτά από την παραλία, μπορεί να κτιστούν περί τα 1.800 τ. μ. χωρίς τα υπόγεια, ενώ , όπως αναφέρεται στην αγγελία, ο αγοραστής της γης θα πάρει ως δώρο και ένα αδημοσίευτο λεύκωμα με προσωπικές φωτογραφίες του Ωνάση και της οικογένειας του.
Δείτε το ακίνητο.

Πηγή: Εθνος της Κυριακής - enikos.gr

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ-


Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΦΑΝΗΣ ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-
ΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…







ΨΥΧΑΓΩΓΟΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ

Ένας λαός που έπαθε βαθειά μελαγχολία,
τον Άδωνι χρειάζεται να τον ψυχαγωγήσει.
Είν’ ο εργασιομανής, ψάχνει για ασχολία,
όπου στην υπερχρέωση θα δώσει και τη λύση !

Αν δε μιλήσει ο Άδωνις, θα σκάσει απ’ το κακό του.
Είναι ο πανταχού παρών,  ο εκπληρών τα πάντα,
αυτή είναι η μοίρα του είναι το ριζικό του,
όπου και ανταλλάσεται  με λίγη προπαγάντα !

Στα πάνελ απαραίτητος με τη λογοδιάρροια ,
επί παντός επιστητού να έχει πάντα γνώμη.
Οι γύρω του απαίδευτοι, φαίνονται σαν παιδάρια,
κι’ ως χορευτής την έσβησε για πάντα τη Σαλώμη.

Στο “dancing with stars” ως Μέγας Καβαλιέρος.
Των Ελλήνων ο μέγιστος παιδαγωγός, φιλόλογος,
συγγραφέας θεατρικός, μπάζα δεν πιάνει ο Μολιέρος.
Κι’ όσο για τα κουσούρια του, γι’ αυτά δεν είν’ υπόλογος !

Αηδόνι και στη μουσική, της Φλώρινας ο καρδερίνος,
μα θάταν πιο κατάλληλος στο Άγιον όρος ψάλτης.
Κατάντησε πολιτικός Έλληνας μανδαρίνος,
σε εποχή πολιτικής που’γινε εφιάλτης !


Χ.Χ.

ΕΝ ΤΑΞΕΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΛΑΛΗΣΕΙ.. ΑΠΛΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕΒ...ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

"ΚΟΛΑΣΗ" ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ!!!

Η αποχώρηση των τεσσάρων υπουργών του ΔΗΚΟ (Υγείας, Ενέργειας, Άμυνας και Παιδείας) από την κυβέρνηση του Προέδρου, Νίκο Αναστασιάδη, λόγω της διαφωνίας του κόμματος με τους χειρισμούς του στο Κυπριακό, είχε ως συνέπεια να θέσουν και οι υπόλοιποι υπουργοί τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του κ. Αναστασιάδη. Αυτό ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Στυλιανίδης, μετά την έκτακτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

ΣΙΓΑ...Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ...ΠΟΥ ΠΟΙΕΊ ΤΟΝ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΤΗΣ ΤΗΣ ΦΑΥΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ...ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ...ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ, ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΠΑΣΗΣ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ! ΤΙ ΠΑΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙ Ο ΕΚ ΠΑΤΡΩΝ ΤΥΠΑΚΟΣ-ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ-


--ΠΡΩΤΟΝ...ΓΙΑΤΊ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΕΨΙΛΟΝ... τον έβγαλε στο αέρα; Δεν ήξερε ότι ο Πατρινός αυτός μαστοράκος... θα προέβαλε το ...τάχα πολιτικόν του άστρο; Μα είναι αρχίδι πολιτικό και δημοσιογραφικό! Και ξάφνου του κλείνουν τα μικρόφωνα! Γιατί του τα άνοιξαν; Ήξεραν ότι είναι φαύλος πολιτικός και τρεχαντήρης!..Παίζει, πεοκρουστεί ... προκειμένου να ειναι στον αφρό της πολιτικής σκηνής!..Αρχίδια καλαβρέζικα! Θέλει δε να γίνει και περιφερειάρχης Αττικής! Ούτε καν κοτάει να πάει στη Πάτρα...Τέλος πάντων ..άλλος ένας καραγκιόζης ...που μπλέκεται στα ποδάρια μας!
Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ: "Η ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕΣ" ΒΙΝΤΕΟ


Αναστάτωση επικράτησε στον τηλεοπτικό σταθμό Ε με την αποχώρηση του Νίκου Νικολόπουλου ζωντανά από την εκπομπή του.
Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος παρουσίαζε σε καθημερινή βάση την εκπομπή με τίτλο «Μ΄Ανοιχτά τα Αυτιά», ωστόσο σε αυτήν παρουσίαζε και διαφήμιζε δράσεις του κόμματός του καθώς κατεβαίνει υποψήφιος στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Σύμφωνα με τα όσα βρίσκεται σε θέση να γνωρίζει το koolnews.gr, πρόσφατα ενέσκηψε εσωτερική κόντρα με την διοίκηση του σταθμού με αποτέλεσμα σήμερα τα πράγματα να φτάσουν στα όρια τους και για τις δύο πλευρές.
Έτσι ο Νίκος Νικολόπουλος κατά την διάρκεια της εκπομπής είπε «τα πράγματα είναι απλά, ένα και ένα κάνουν δύο». Είτε έχουμε στην χώρα ξένη κατοχή, η οποία δίνει εντολές και λέει «θα κόψετε τους μισθούς, θα κόψετε τις συντάξεις, δεν θα έχετε φάρμακα, θα γίνετε αδερφές, δεν θα μιλάτε ελληνικά, θα κάνετε εκείκο, θα κάνετε το άλλο», ή θα τους στείλουμε στο διάολο.
Στην συνέχεια έβγαλε τα μικρόφωνά του, ζήτησε συγγνώμη από τους παρευρισκομένους και είπε πως θέλει να πάει αν μιλήσει με τον λαό του.
koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου