Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013



ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ...


Δεν υπάρχουν λεφτά, όποιος θέλει μπορεί να αποχωρήσει, διεμήνυσε ο εκδότης της Ελευθεροτυπίας

Δεν υπάρχουν λεφτά, όποιος θέλει μπορεί να αποχωρήσει, διεμήνυσε ο εκδότης της Ελευθεροτυπίας

«Δεν υπάρχουν άλλα χρήματα» φέρεται να ξεκαθάρισε στους εργαζόμενους της Ελευθεροτυπίας ο Χάρης Οικονομόπουλος. Ο εκδότης της εφημερίδας ζήτησε ως αύριο Τετάρτη από όσους επιθυμούν να αποχωρήσουν να το δηλώσουν, χωρίς όμως να προσδιορίζει αν και πώς οι εργαζόμενοι αυτοί θα πληρωθούν.Σύμφωνα με τις Τυπολογίες, οι εργαζόμενοι ζητούν ως την Πέμπτη να λάβουν τον έναν από τους δύο μισθούς που τους οφείλονται και να οριστεί η ημερομηνία καταβολής του δεύτερου. Ζητούν επίσης, να γίνουν συγκεκριμένοι οι όροι της αποχώρησης, αλλά και του σχεδίου στο οποίο αναφέρθηκε ο εκδότης της εφημερίδας Χάρης Οικονομόπουλος.


iefimerida


ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ..ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΠΟΣΗ ΑΝΕΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ;
Από τη μια έχουμε τους ντόπιους Εβραίους, μοναδικούς δράστες της αφαίρεσης του Χ.Ο. από τις ταυτότητες κι από την άλλη έχουμε τα μεμέτια που θέλουν τέμενος με δικά μας λεφτά...Και οι απάτριδες -σαλατοποιημένοι πολιτικοί μας ολοένα και αποφλοιώνουν τα χαρακτηριστικά αυτού του λαού.





Πόση ανεξιθρησκία αντέχουν οι Αθηναίοι; Με αφορμή τις συνήθεις αντιδράσεις για την ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους στον Βοτανικό έπειτα από 123 χρόνια, αναρωτιέται κανείς αν η έννοια της ανεξιθρησκίας είναι ακόμα για τους Αθηναίους κάτι βαρβαρικό και επικίνδυνο ΣΧΟΛΙΑ (27) 142 Οι φιλόχριστοι

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ..ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΛΙΑΝΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !

Προς οπλοφορούντες βουλευτές

Τον Λέοντα Τολστόι λήστεψαν δυο φορές στο δρόμο στη Μόσχα.
-Κύριε κόμη, σας συστήνω να πάρετε ένα πιστόλι, του είπε ο Αστυν. Διευθυντής της Μόσχας.
-Τί να το κάνω, αγαπητέ μου, απάντησε, θα μου το έπαιρναν κι αυτό!

--Ο πολιτισμένος άνθρωπος, ο πνευματικός, αυτός που θέλει να λέγεται ηγέτης, πολιτικός, ιεράρχης, επιστήμων απεχθάνεται τα όπλα. Το όπλο του είναι ο λόγος κι όχι η κουμπούρα.
Το ότι οι βουλευτές μας ΟΛΟΙ, θέλουν να οπλοφορούν, υποδηλοί το χαμηλό επίπεδό τους και τις ατέλειωτες φοβίες κι ανασφάλειές τους... 
Ας μη συνεχίσουμε: Τα θλιβερά αυτά υποκείμενα,εκτός από την οπλοφορία, διαθέτουν κι αστυνομικούς ..σωματοφύλακες! Τέτοια απεραντοσύνη ευτέλειας και κενότητας.
Άντε να πάει μπροστά η Ελλάς!
____________________________________Διαβάστε περισσότερα »

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ


Τραγωδία στην Αθηνών Λαμίας - Ενας στρατιώτης νεκρός από ανατροπή άρματος μάχης

Τραγωδία στην Αθηνών Λαμίας - Ενας στρατιώτης νεκρός από ανατροπή άρματος μάχης

Αρμα μάχης των ενόπλων δυνάμεων ανατράπηκε λίγο πριν από τις 7 το πρωί της Τετάρτης στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, στο πλαίσιο άσκησης με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας στρατιώτης. Πρόκειται για ένα τεθωρακισμένο όχημα Μ 113 που ανατράπηκε στην περιοχή του Ωρωπού σε παράδρομο της Εθνικής Οδού.
Στο άρμα, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μετέβαινε ως μέρος φάλαγγας στο λιμάνι του Ωροπού για να λάβει μέρος στην άσκηση «Καταιγίδα», επέβαινε και δεύτερος οπλίτης, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
Για το περιστατικό έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση και Προανάκριση από τα αρμόδια στρατιωτικά όργανα. Στον τόπο του δυστυχήματος μετέβη ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος για να συντονίσει τις έρευνες.


http://www.iefimerida.gr/node/108932#ixzz2VJySp0fx

ΚΥΡΙΛΛΟΣ -ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ



ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΛΛΟΣ -ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ -ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Κατά την προχθεσινή κοινή συνεδρίαση με τον Πατριάρχη Ρωσίας ελήφθησαν πολλές αποφάσεις :Λεπρομερέστερα:

Εξεφράσθη η αγωνία για την τύχη του Χριστιανισμού στις Χώρες της Μέσης Ανατολής καθώς και τον ρόλο και την θέση της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, αναφορικά με την σχέση που αυτή έχει με την Εκκλησία και τις διάφορες Χριστιανικές Ομολογίες στον Ευρωπαϊκό χώρο. Τονίσθηκε ακόμη η ανησυχία και το ενδιαφέρον για την τύχη των δύο απαχθέντων στον Λίβανο και αγνοουμένων ακόμη Αρχιερέων και αποφασίσθηκε να συνταχθεί ένα κοινό κείμενο μεταξύ των δύο Εκκλησιών, στο οποίο θα εκφράζεται η έντονη ανησυχία και το ενδιαφέρον για την τύχη τους. Επίσης αποφασίσθηκε να συγκληθεί Συνέδριο για την μελέτη του θέματος του αποχριστιανισμού της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης. Επιπλέον συζητήθηκαν θέματα αφορώντα τις διορθόδοξες και διαχριστιανικές σχέσεις σε όλα τα επίπεδα. Αποφασίσθηκε ακόμη η κοινή αντιμετώπιση επί ζητημάτων πρακτικής φύσεως και για θέματα ενίσχυσης του κοινωνικού - φιλανθρωπικού έργου των Εκκλησιών, για την στήριξη των υπό της οικονομικής κρίσεως μαστιζομένων πιστών, ως και τρόποι περαιτέρω ανάπτυξης του Θρησκευτικού Τουρισμού και για την αποδοτικώτερη συνεργασία των δύο Εκκλησιών στον τομέα των Θεολογικών μελετών καθώς και της ανταλλαγής υποτροφιών σε φοιτητές.
Η όλη Ειρηνική Επίσκεψη του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Μόσχας κ. Κυρίλλου στην Εκκλησία της Ελλάδος εστέφθη από πλήρη επιτυχία, χαροποίησε τα πληρώματα αμφοτέρων των Εκκλησιών και είχε ως αποτέλεσμα την περαιτέρω ανάπτυξη στις αδελφικές τους σχέσεις.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ MONIDADIAS-NEWS : ΠΑΛΙ , επιμένουμε: Γιατί αναγράφεται, κατ΄εμάς βλακωδώς, ως "ειρηνική επίσκεψη" του Πατριάρχη Ρωσίας; Υπήρχε περίπτωση να είναι πολεμική; Ή μήπως στην ουσία υποκρύπτεται κάποιος αφανής πόλεμος; Άλλες λέξεις δεν υπάρχουν , το φιλική, ή το αδερφική επίσκεψη κ.λ.π. δεν αρκούν;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου