Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ!


ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ; ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΝΑΜΕ ΞΑΦΝΟΥ ...ΑΝΤΙΑΡΙΣΤΕΡΟΙ; ΘΑ ΜΕΝΑΜΕ ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΟΩΝ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΣΤΩΝ...ΚΑΙ ΚΩΛΟΣΦΟΥΓΚΑΡΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΓΑΖΙΏΝ;



Η νέα καραμέλα των "προοδευτικών" και των "αριστερών" 

στα σχόλια του διαδικτύου....Μάθε πρώτα ορθογραφία 

αγράμματε ελληναρά.

Αντάρτες της πορδής με τα λεφτά του μπαμπά ..

Παρατηρώ τώρα τελευταία πως κάποιοι υπέρμαχοι των δικαιωμάτων των μουσουλμάνων,των κακοποιών,των λαθρομεταναστών κλπ κλπ..προκειμένου να αποφύγουν να απαντήσουν σε αντίθετες απόψεις και ερωτήσεις έχουν επινοήσει ένα τέχνασμα....ψάχνουν να βρουν ένα ορθογραφικό λάθος ή μια λάθος συλλαβή προκειμένου να μειώσουν ή να αποθαρρύνουν τον συνομιλητή τους...σε σχόλια άρθρων,σε chat,ή σε forum του ελληνικού διαδικτύου. Το "είσαι αγράμματος",ή "μάθε πρώτα λίγη ορθογραφία και μετά μίλα"..έχει γίνει πολύ της μόδας. Αυτοί λοιπόν που δηλώνουν προοδευτικοί ή αριστεροί και λοιπές άλλες tredy ταμπέλες, χρησιμοποιώντας αυτό το τέχνασμα (πετώ την μπάλα στην εξέδρα) ξεχνούν κάτι πολύ σημαντικό και αυτομάτως αναιρούν την ιδεολογία τους και την βασική τους αρχή.

Ποια είναι αυτή... 
 « Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα.» 
 Άρθρο 1, Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. 

Επίσης όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου,και η κάθε μια άποψη ξεχωριστά έχει την δική της αξία.Είτε είναι γραμμένη σωστά...είτε είναι γραμμένη ανορθόγραφα.

Δεν παίζει κανένα ρόλο,αν αυτός που έχει γράψει μια άποψη είναι ανορθόγραφος,δεν ισχύει αυτό.Στην παγκόσμια ιστορία θα βρείτε πολλούς ανθρώπους που δεν είχαν φοιτήσει ούτε καν στο γυμνάσιο να έχουν μεγαλουργήσει πάρα πολλοί στις τέχνες (μουσική-ηθοποιοί κλπ) και πολλοί..
ίσως ακόμα περισσότεροι..αν θυμάμαι καλά...εμφανίζονται εκεί που οι άλλοι,οι μορφωμένοι έχουν χάσει την μπάλα και έχουν γίνει "λαγοί" να είναι οι ηγέτες σε επαναστάσεις σε αγώνες και κινητοποιήσεις,ξεσηκώνοντας ολόκληρους λαούς.

 Τα παραδείγματα άπειρα.

 Βέβαια όταν μιλάμε για Έλληνες προοδευτικούς και αριστερούς δεν μιλάμε για άτομα που έχουν πάρει 10 πτυχία ή είναι περιζήτητοι για να διδάξουν στο Χάρβαρντ.Μιλάμε για άτομα που ζούνε ανάμεσα μας,τους ξέρουμε,τους γνωρίζουμε από τα φοιτητικά μας χρόνια.

Είναι οι ίδιοι και δεν έχουν αλλάξει καθόλου..Από κούριερ και σερβιτόροι σε καφενεία,μέχρι υπεραιωνόβιους φοιτητές αντάρτες της π()ρδής με τα λεφτά του μπαμπά.
Απ όλα έχει ο μπαχτσές. Άτομα που πάνε σε νυχτερινές προβολές στο vilage τρεις-τρεις,για να δούνε ταινίες τύπου transormers.

Ξαφνικά εκεί τους βλέπεις και σε καμιά προβολή...γερμανογαλικοϊσπανικής παραγωγής..
 (3 σε 1..Η ομορφιά του σαλιγκαριού πάνω στο ραδίκι-Το μαραμένο αμπελόφυλλο και η επίθεση της μπλε τσιχλόφουσκας)..

Μη νομίζετε ότι πάνε να δούνε την ταινία.Πάνε για να εντυπωσιάσουν την γκόμενα ή γκόμενο..και να κόψουν φάτσες,το κούρεμα και το κουλτουριάρικο ντύσιμο των άλλων θεατών.Κοινώς πασαρέλα καρακιτσαριού και τρίχας.

 Αυτοί λοιπόν οι μέγιστοι σχολιαστές που έμαθαν και το trolling τώρα τελευταία ..πετάνε εξυπνάδες,μειώνουν και αφορίζουν απόψεις. (για πολλούς είναι και επικερδές επάγγελμα,χωρίς καν να είναι αριστεροί,το μεροκάματο να βγαίνει).

 Βέβαια η Χρυσή Αυγή πίνει στην υγειά τους.

Γιατί ξέρει ότι ακόμα και κάποιος που δεν είναι χρυσαυγίτης,όταν δει ότι τον αποκαλούν φασίστα και αγράμματο οι αριστεροπροοδευτικοί συνομιλητές του,επειδή νιώθει πατριώτης και Έλληνας...τον ωθούν εκεί,με το έτσι θέλω. Τέλος..τα κόμματα και τα αποκόμματα τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ,αντί να κάνουν ατέλειωτες συζητήσεις μεταξύ τους..τι φταίει και η Χ.Α πάει βουρ για 15άρι στις επόμενες εκλογές,ας κάνουν αυτοκριτική..Ας μπουν στον κόπο να κοιτάξουν τα πρόσωπα τους στον καθρέφτη οι πολιτικοί και να αναρωτηθούν αν οι ίδιοι είναι τέλειοι και αλάνθαστοι...ή αν πιστεύουν πως στα αλήθεια εκπροσωπούν,τις αρχές,τα πιστεύω,τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των Ελλήνων ψηφοφόρων τους. Αν πουν ναι...τότε είναι άξιοι της μοίρας τους...και η Χ.Α θα συνεχίσει να πίνει στην υγειά τους..

ΥΓ..
Το θέμα και οι απόψεις είναι του Jack the Ripper.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου