Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ


ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ..                       

Παρατηρούνται διάφορες κινησεις για την νεκρανάσταση  α) του καναλιού ΑΛΤΕΡ και β)της επανακυκλοφορίας της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

«Οχι» λέει στο ALTER ο Νίκος Χατζηνικολάου


Aποστάσεις από τα όσα ακούγονται για επιστροφή του στον Alter κρατά ο Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος με μήνυμά του στο twitter ξεκαθάρισε… ότι η «υπόθεση αυτή για μένα έχει τελειώσει».
Με αυτό τον τρόπο ο δημοσιογράφος διαψεύδει τα όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν και τον φωτογράφιζαν ως επικεφαλής της ομάδας που επιθυμεί να επιστρέψει στο κανάλι έτσι ώστε να συνδράμει στην επανεκκίνηση την οποία επιθυμεί ο κ. Γιώργος Κουρής.

elethlogo1-thumb-large-thumb-small

Τεγόπουλος: Συμφωνία μεταβίβασης του 27% στον Χ. Οικονομόπουλο

Η Χ.Κ.Τεγόπουλος Α.Ε ανακοινώνει ότι έχει ήδη υπογραφεί συμφωνία για τη μεταβίβαση, καταρχάς, ποσοστού 27% μετοχών της εταιρείας από τις μετόχους κα Μάνια Τεγοπούλου και κα Ελένη Τεγοπούλου προς τον Χάρη Οικονομόπουλο στο πλαίσιο ευρύτερου σχεδίου εξυγίανσης της επιχείρησης και της άμεσης επανακυκλοφορίας της εφημερίδας.
Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στο Χρηματιστήριο Αθηνών αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εκ του νόμου προβλεπομένων τυπικών διαδικασιών.

Βήμα ΔΟΛ για την έξοδο από το ΧΑΑ

dol-mixalakopoulou
Με 83,7% ο Σταύρος Ψυχάρης και με 5,9% ο Βίκτωρας Ρέστης στο ΔΟΛ! Ένα βήμα προς την έξοδο από το Χρηματιστήριο έκανε ο ΔΟΛ την Παρασκευή. Η γενική συνέλευση ενέκρινε ξανά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 7,5% και υπάρχουν πλέον δύο ενδεχόμενα για τη διαγραφή του από το χρηματιστήριο. Αν ο Σ. Ψυχάρης αυξήσει το ποσοστό στο 90% τότε με νέα δημόσια προσφορά αγοράς μετοχών ο ΔΟΛ θα βγει στο χρηματιστήριο, ενώ αν φτάσει στο 95% τότε μπορεί να υλοποιήσει το σχέδιο του με απόφαση από τη γενική του συνέλευση. Αν ο Β. Ρέστης δεν συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, κατά 7,5 εκατ. ευρώ τότε ο Σ. Ψυχάρης θα αποκτήσει τον έλεγχο του ΔΟΛ και θα τον οδηγήσει εκτός του χρηματιστηρίου.
Typologies.gr
Βασικά μακάρι να υπάρξουν εξελίξεις, διότι παραχειμάζεται σήμερα ο Τύπος...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου